A pelenkázó alátéten a textilpelust ti is ilyen gyakran cserélitek? Kislányom folyton lepisili vagy .
Törődj bele :))
A lányom is folyton ezt csinálta az elején, volt olyan többször is, hogy nem csak pisi jött....
Peluscsere előtt mindig megtornáztatom a lábát, így nagy rá az esély, hogy legalább a kaki kijön a csere előtt.
Na meg átváltottam az etetés utáni cserére, így is sokat spórolok, mert sokszor szoptatás közben, vagy rögtön utána rottyant egyet :)
Az elején én is tettem, de már nem teszek. Mondjuk már nincsenek pelusozáskor ilyen akciók és amit művel a pelenkázón: pakolászás, forgolódás....addig maradna 1 helyben amíg ráteszem, ha van ott bármilyen ruha vagy pelus, elkezd vele játszani.....
Fürdés előtt szokott "pucérkodni", ilyenkor levesszük a pelust és hempereghet az ágyon. Van egy frottír lepedőnk, ami vízhatlan, ezt teszem alá. Szerintem is jobban tisztán tartható a sima pelenkázó. Amúgy nem tudom, de nálunk nem is nagyon érintkezik a csupasz felülettel: reggel, amikor átöltöztetem, akkor alatta hagyom addig a rugit, amíg a body-t rá nem adom este pedig alatta van még a törölköző.
Huuuu, nehéz ügy! Szerencsére az én lányom 3 hósan csinálta utoljára, már 1 éves, és nálunk inkább azzal van a gond, h feküdni kell! :D
Szerintem marad a mosás... Én az elején mostam sokat, mert bukós volt a lányom... Szerintem max. annyit tudsz tenni, h mikor kibontod a pelusból még nem veszed le 1 ideig, és mikor látod kezdi a pisit, gyorsan ráteríted a pelus elejét... Talán, ha gyors vagy meg tudod előzni! A kaki szerintem mindenkinél van, h néha odamegy, nekem is van 1-2hetente 1×. Én alapból is cserélem napi 2× a pelenkát a pópója alatt, és a lapot is takarítom napi 2×. Én nem tenném rá a lapra simán... De ez én vagyok! :) Szerintem ki kell hogy tapasztald!
Én mosok ezerrel!
Néha úgy érzem kevés az a textilpelus mennyiség amit vettünk, úgyhogy én még be fogok szerezni pár db-ot az biztos.
Szia!
Mi a többször használható/eldobható alátétet használtuk, otthon is és bárhol útközben is.
Egyik oldala vízhatlan, a másik oldala puha, vastag, meleg hatású.
Pelenkázásnál, fürdetéshez előkészüléskor ahogy itt már írták, meg kell nyitni a pelust, várni, hátha még pisil a bébi. Ha nem pisili le, lehet többször is használni. Nagyobb korban már több hónapig is ugyanazt tudtuk használni.
Most már elég olcsón lehet venni pl a Babyfun-ban www.bababolt.net Panda a márka
Babaálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!