Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A pelenkázó alátéten a textilp...

A pelenkázó alátéten a textilpelust ti is ilyen gyakran cserélitek? Kislányom folyton lepisili vagy .

Figyelt kérdés
Próbáltam, hogy nem teszek alá, de hideg is, meg nem is tűnik olyan higiénikusnak. Anyum tegnap megkérdezte, hogy mi ez a rengeteg textilpelenka (mert egy helyen gyűjtöm őket, aztán mosom egyszerre. Hát az, hogy naponta van, hogy kettő is elmegy (lepisili, vagy a kakesz kenődik oda). Rémálom. Úgy érzem folyton csak mosok. :S Valakinek valami jó megoldás erre? (vagy törődjek bele? :))
2013. febr. 18. 10:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
Ha ennyire reflex szerűen akkor pisil amikor kicsomagoltad, akár megpróbálhatod bilire is ültetni. Persze csak ha neki is van kedve hozzá. A szobatisztaság lehet, hogy még messze lesz ettől függetlenül, de a problémád megoldja.
2013. febr. 18. 15:53
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen, már bevetettük néhányszor a bilit. Volt, hogy bele is csurizott. Azért is nevet amikor pelus nélkül pisil, mert ha bilin teszi akkor megtapsolom és nagyon örülök neki, azt hiszi, hogy ilyenkor is jót csinál. :D
2013. febr. 18. 19:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, volt, hogy egy nap 5-ször is kellett cserélni.

De ha van mosógép, akkor nem értem, hogy miért kell ezen problémázni :)

2013. febr. 19. 03:37
 14/14 anonim ***** válasza:

Igen, törődj bele :D A lányomat elég gyakran ki tudtam játszani azzal, hogy kibontottam a pelust, de nem vettem ki alóla, és vártam egy fél percet, hogy pisil-e, addig énekeltem v mondókáztam.

És varrtam 4 gumis lepedőt a pelenkázó lapra. Az előbb leírt módszerrel (és a pelenka rettentő gyors cseréjével) csak napi 1 lepedő lett csereérett. Nagyon bevált az a gumis lepedő.

2013. febr. 21. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!