Milyen pelenkázó lapot vegyek a babámnak? 2 v.3 ékeset, puhát, v. merevet?
ja, azt nem írtam, hogy komódra tenném. :)
tehát nem lesz külön pelenkázó..
és 2 v. 3 ékeset? :)
van jelentősége, hogy a fejénél is van perem?
Csak úgy egy komódra rátenni elég veszélyes. mikor 4-6 hós kora körül elkezd mozogni néha bírkozni kell vele, és ha ekkor nincs rögzítve akkor akár le is eshet.
ha nem akarsz pelenkázót venni, akkor csináltass vagy csinálj a komódra egy nagyon egyszerü fa keretet, amibe bele teszed ezt az alátétet.
mi puha müanyagot vettünk mert azt nem kell mosogatni, mindig teszek rá egy textil pelenkát.
Merevet ,mert a kiságyra is vagy a fürdőszobába a mosógépre,fürdésnél praktikus.
2 oldal pereme legyen ,nem kell fent.
Megnéztem mindkettőt. Az a szitu, hogy a 3 peremes, ékes, merev pelenkázó lap nagyon tuti, de kicsinek tűnik, mivel a fejénél lévő perem "elvesz" a lapból.
A másik ugyanilyen két ékes, elég nagy, de itt meg attól félek, hogy mivel a falnál lesz a baba feje v. színűleg, ezért be fogja verni. :(
szóval nem tudom, alszom még rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!