Hova, hogyan gyűjtitek a "piszkos" textilpelust, amíg nem lesz annyi, hogy megteljen a mosógép?
Figyelt kérdés
Pl. a pelenkázón levő elég gyakran balesetes lesz, kaki, pisi, vagy én még abba törlöm meg fürdés után stb stb. Ezeket hova teszitek amíg nem lesz elég sok? A kakisat persze átmosom, de nem állhat napokig a vízben az összes pelus... :S2013. jan. 27. 10:50
1/6 anonim válasza:
A többi babaszennyessel együtt félre teszem. A kakisat beáztatom általában fél-1 napig, és ha még mindig nincs elegendő ruha a mosás, addig kiveszem a vízből.
3/6 gabszem válasza:
Én nem szoktam pelust tenni a pelenkázóra, azért van műanyagból, hogy könnyen le lehessen takarítani. Így is ezer pelust elhasználtunk, büfiztetésre, nyáltörlésre, stb.
GYüjtsd őket egy külön szatyorban, vagy ha van sok helyed akkor áztasd be egy erre kijelölt lavórban őket, amig ki nem mosod.
4/6 anonim válasza:
Én a pelenkázóra eldobható pelenkázólapot teszek,mert a műanyag azért elég hideg.Így textil pelust csak büfire és nyál törlésre kell használni,és a többi szennyessel mosom ki.
5/6 frászkarikaborsó válasza:
egy deichmannos papírzacsit használok babaszennyesnek, ide teszem a pelenkákat is. Ha nagy baleset van és minden nyakig sz*os lesz akkor azonnal beteszem a gépbe az érintett cuccokat egy 15 perces gyorsmosásra, aztán ha kész, hozzáadom a babaszennyes tartalmát és berakom az egészet egyben egy normális mosásra. Én nem áztatok, így egyszerűbb, és még semmi nem maradt foltos.
6/6 anonim válasza:
A többivel együtt mosom. Egy teljes mosáshoz rengeteg kéne (kb. 80 db), hogy összegyűljön. Vízben viszont egész nyugodtan tárolhatod. A textilpelus pelenkázásra is alkalmas kell, hogy legyen, tehát bírni fogja a strapát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!