Új vagy "szépséghibás" mosógép kisgyerekekhez?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik? Zsákbamacska nagyon a szépséghibás? Mert láttam egy feleannyiba kerülőt a neten (nem reklámozom, van belőle vagy 60 oldal),mint az "új"; viszont 2 gyerekhez kellene gyakori igénybevételre.2012. aug. 5. 17:31
2/11 A kérdező kommentje:
jó, jó...de az új kb. 110ezer, a szépséhibás meg 58 ezer....
2012. aug. 5. 17:37
3/11 anonim válasza:
A szépséghibásra ugyanúgy adnak garanciát,nekünk ilyen a hütő és a mosógép is,és már keresem a tűzhelyet is, még sosem volt gond egyikkel sem-A hűtő 6éves, a mosógép azthiszem 4.
4/11 Kerria válasza:
A szépséghibás, kívülről nyomódott, vagy a festése kopott, esetleg műanyag része karcos, de működésileg hibátlan. Ahogy az előzőekben már írták, jótállást is adnak hozzá.
Szóval szerintem az igénybevétel miatt ne aggódj!
5/11 anonim válasza:
Nekem 13 éves szépséghibás mosógépem van (a hűtőnk ugyanilyen, csak 10 éves), mosok vele folyton, mint Mosó Masa (átlagban 5-ször mosok egy héten), most már vacakol. De ha nem szépséghibás lett volna, akkor is vacakolna, mert festékkarcos volt, most meg a dobbal van baj.
6/11 anonim válasza:
Attól, hogy szépséghibás még ugyanúgy mos, mint a nem szépséghibás. Nem értem a kérdést. Ez maximum csak a lakás berendezése/esztétikai kinézete szempontjából számít.
7/11 A kérdező kommentje:
Hallottam egy ismerőstől olyant, ha ezeket a szépséghibásokat is átnézetik szerelővel, és azokat teszik ki az üzletbe, amikben az elektronikával is van vmi bibi....:S De akkor a válaszok alapján ez is amolyan városi legenda....Bízom benne legalábbis, mert nem szívesen dobnék ki az ablakon 110 ezret, mikor 60ért is meg lehet venni...
2012. aug. 5. 18:22
8/11 anonim válasza:
Ha nincs pénzed újra, akkor a szépséghibás sem rossz választás. Legtöbbször AZ IS ÚJ, csak szállításkor megsérült.
9/11 anonim válasza:
2006 óta használom a szépséghibás mosógépemet, semmi baja.
10/11 anonim válasza:
Leírtam a véleményem és lepontoztok....?gyerekeeeek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!