Babával egyött beköltözhetünk uj házunkba ha csak ágyvan hűtő és mosógép?
szóval most csak 6 hetes vagyok. aházunkat szétvertük teljesen nyilászáró csere kivül belül vakolat,mert levertük mindet. ,gáz viz villany ujra huztuk ,teljesen átalakitottuk az egész lakást. kertes ház. én szüleimnél lakunk. idén már kész lessz,de a berendezésben nemvagyok biztos hogy mind meglessz mire megszületik . most fürdőcsempét rakjuk,és járólapot. Majd ágy ,kis ágy mosógép hűtőnk lesz de ahol főzni tudok konyhabutore még nem.
választani kelett vagy hitelle és gyorsan,vagy lasan de saját pénzből csináljuk hát mi sajátot döntöttük. Ha már eddig nemvolt hitelünk ugyvagyunk nem is lessz.
anyuémnál maradhatunk de már úgy mennénk. azért reménykedem hogy hátha készlessz teljesen mert csak 9 hónap idő van még ...
Ha meleg víz, fűtés van, miért ne költözhetnétek oda?! Simán. Eleinte biztosan nehezebb lesz, de szép lassan felszerelkeztek mindennel.
Gratulálok a babádhoz!
Szia!
Szerintem a babát nem fogja érdekelni milyen a berendezés:) Csak őt tudjátok a kellőképpen ellátni, és szerintem menni fog. Az elején úgy sem fogsz tudni "konyhatündérkedni" , szóval neked sem fog hiányozni a konyha:)
Sok boldogságot a babához!
Nem gond, nyugodtan költözhettek, ő ugyis vagy a kiságyában lesz, vagy pedig veled a nagy ágyban!
Anyukáméknak sem volt több, mikor átköltöztek a házukba, s én is pár hónapos voltam akkor,szépen lassan meglett minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!