Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babával egyött beköltözhetünk...

Babával egyött beköltözhetünk uj házunkba ha csak ágyvan hűtő és mosógép?

Figyelt kérdés

szóval most csak 6 hetes vagyok. aházunkat szétvertük teljesen nyilászáró csere kivül belül vakolat,mert levertük mindet. ,gáz viz villany ujra huztuk ,teljesen átalakitottuk az egész lakást. kertes ház. én szüleimnél lakunk. idén már kész lessz,de a berendezésben nemvagyok biztos hogy mind meglessz mire megszületik . most fürdőcsempét rakjuk,és járólapot. Majd ágy ,kis ágy mosógép hűtőnk lesz de ahol főzni tudok konyhabutore még nem.

választani kelett vagy hitelle és gyorsan,vagy lasan de saját pénzből csináljuk hát mi sajátot döntöttük. Ha már eddig nemvolt hitelünk ugyvagyunk nem is lessz.

anyuémnál maradhatunk de már úgy mennénk. azért reménykedem hogy hátha készlessz teljesen mert csak 9 hónap idő van még ...

2009. júl. 1. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi egy hétfőn költöztünk be az új házunkba s azon a hétvégén, vasárnap szültem. Semmi gond nem volt. Minden megoldódott. Nem a berendezés a lényeg, hanem az, hogy a saját házatokba vihetitek majd haza a picit. Csak szeretet kell, a többi meg majd megoldódik.Sok sikert s majd boldog babázást. :))
2009. júl. 1. 21:46
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. júl. 1. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!