Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudok olcson textilpelust...

Hol tudok olcson textilpelust vanni? És mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:

bababolt tesco cora stb!

max:300 ft a sima a mintázottat pedig 450ft ért vettem a corába!

2012. márc. 8. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:
2-300 ft körül van darabja. Bármelyik bababoltban, vagy nagyáruházban. Túl sok nem kell, 5-6db elég.
2012. márc. 8. 12:08
 3/4 anonim ***** válasza:

nekünk 20 db volt és kellett is annyi. feje alá, kádba, pelenkázóra, büfiztetéshez, stb. 250 ft alatt én se nagyon találok...

egyébként, ha nem akarsz ezzel pelenkázni, akkor az előbb felsorolt célra vehetsz akár "konyharuha" címen is valamit, vagy ha van egy kis gyakorlatod a varrásban, akkor méteráru boltban szimpatikus anyagot. így tudom elképzelni, hogy olcsóbban megúszd.

2012. márc. 8. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:
én chiccoban vettem: 290 és 310 FT volt a sima (valami szegésnél volt különböző), a mintás 450 Ft. A tescoban én 3 darabosat láttam 1800 Ft-ért.
2012. márc. 8. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!