Hol tudok olcsón tejpépet venni vagy esetleg mivel lehetne pótolni?
Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 23:07
1/7 anonim válasza:
Azt nem tudom most hol van akcióban, de a dm-ben szokott lenni 2+1-be.
2/7 anonim válasza:
A Dm sajátmárkás Babylove , vagy Babyderm (bocs nem tudom mi a neve pontosan) az sokszor van akcióban és olyan 345ft szokott lenni. Meg a rossmannban is szoktak akciók lenni a sajátmárkás ott is nagyon olcsó, pár száz forint olyankor.
3/7 anonim válasza:
Müllerben a nagy kiszerelés ami 500-600 gr 1090 ft szokott lenni!vagy a hipp vagy a saját márkás valamelyik mindig akciós!
4/7 anonim válasza:
Én anno a gyerekkosar.hu és a bookline.hu-ról rendeltem közeli lejáratú tejpépet babapudingot és ilyesmit. Volt olyan, hogy mivel csak 3 hét volt hátra a szavatosságából 137 Ft volt egy tejpép. Ez mondjuk jó éve volt, de érdemes időnként ránézni.
5/7 anonim válasza:
8-27! Pont ezt akartam írni. A dm-ben illetve a Rossmannban a 250 grammos 700-800 Ft körül van, a Müllerben az 500 Grammos 800 Ft. (humana).
Pont tegnap vettem, de már hónapok óta itt veszem.
7/7 anonim válasza:
Rossmannban tegnap vettem. Vaniliás 470 a gyümis 778. 250 grammosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!