Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel estere mar eleg keves...

Mivel estere mar eleg keves volt a tejem, a vedono azt ajanlotta hogy adjak neki furdes elott potlaskent tejpepet, majd furdes utan szoptassam meg. Az lett belole hogy furdes utan mar nem szopik. Csak esetleg altatonak. Elrontottam?

Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 15:44
 1/6 anonim ***** válasza:

nem rontottad el, hanem kiváltottál egy étkezést. :)

nálunk ez ugyanígy volt anno, estére kevés volt, jött a tejpép, aztán utána már nem kellett neki az anyatej. más ezt hagyja utoljára, nálunk meg így alakult. hát van ilyen, most ebből sztem ne csinálj lelki problémát. :)

2010. jan. 20. 15:48
 2/6 anonim válasza:

Még nem rontottál el semmit,de inkább ne válts ki étkezést mű kajával. Ha úgy érzed hogy kevés a tejed estére, az lehet attól:

-hogy nem szoptatsz elég gyakran (igény szerint) és a tested úgy érzi, hogy nem kell több tejcsi

-hogy cumit, vagy cumis üveget használsz, az szintén ezt az eredmény adja, hiszen a baba a szopási ingerét nem a melleden elégíti ki,igy nem éri annyi inger.

Ha ezeken változtatsz, vissza fog jönni a tejcsi. Én is elérkeztem ehhez a problémához mikor a kislányom 4 hónapos volt, és megfogadva ezeket a tanácsokat most 3 éves lesz, és még mindíg tudom szoptatni. Sőt... :)

2010. jan. 20. 16:02
 3/6 anonim ***** válasza:
első vagyok. azt ugye tudod, hogy nem mindenki szeretné 3 éves koráig szoptatni a babáját?
2010. jan. 20. 16:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Ot honapos koraig csak anyatejet kapott,jovo heten lesz hat honapos,igeny szerint szopott de egyszeruen este sirt a mellemen ,szerintem azert jo hogy eddig is szopott,nem?Egy eves koraig akarom szoptatni ha lehet,de nem eroltetem.Elso gyermekem is addig szopott es hala Istennek egeszseges gyermek.Ja es a cumisuveges dologban ellentmondok.Szuletese ota cumisuvegbol issza a teat de a cicit is elfogadta.
2010. jan. 20. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
add oda neki a cicit fürdés után és az után adj neki tápszert pótlásnak.
2010. jan. 20. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:

előző

Az enyém 10 hónapos, és reggelre szoktam pépet adni, fürdés előtt nem adok neki semmit.

Van az ebéd , az uzsi és mellette 4x szopik.

egyszer adtam neki sinlacot fürdés előtt, na akkor viszont alig cicizett.

Ha a cici után éhes , úgyis megeszi a tápot(a tejpép is táp csak van benn vmi gabonaféla) ha meg nem éhes , akokor elég neki atej.

Estére mindekinek kevesebb a teje.

2010. jan. 20. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!