Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha estére kevés az anyatej...

Ha estére kevés az anyatej tápszert vagy tejpépet adjak 4,5 hónapos babának? Vagy mindegy? Esetleg lehet váltogatni?

Figyelt kérdés
2011. dec. 14. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:

tápszert.

(de lehet a tejet estére is szaporítani, én emiatt nem kezdtem el tápszerezni a fiam)

2011. dec. 14. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Én este inkább tápszert adnék, de egyébként mindegy, amelyik neked szimpatikusabb
2011. dec. 14. 17:52
 3/8 anonim ***** válasza:
tápszert
2011. dec. 14. 18:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Tápszert
2011. dec. 14. 18:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Kedves első! Hogyan tudnám estére szaporítani?
2011. dec. 14. 20:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Estére szinte mindenkinek kevesebb a teje viszont az sokkal zsírosabb,laktatóbb!De ha mégis azt érzed,hogy a babád nem lakik jól akkor néhány tipp tejszaporításra!

Karamalz maláta ital

horror fejés:az utolsó délutáni szopi után fejés 7-7-5-5-3-3-1-1 percig felváltva

különböző tejszaporító teák:laktoherb,kecskeruta tea

rántásos levesek

alkoholmentes sör

Moremilk plusz tabletta

homeós bogyók

huhh most hirtelen ennyi jutott eszembe!

2011. dec. 14. 22:12
 7/8 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló nagyon jót írt, én még annyit tennék hozzá, hogy este szoptasd minél gyakrabban, a legjobb szaporítró a szopizás:)! Félálomban, első éhságjelre tedd cicire, meglátod, elég lesz a tej:)!
2011. dec. 14. 22:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Laktoherbet + sok folyadékot iszok, sok levest eszem, de kipróbálom a többi praktikát is.
2011. dec. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!