Van még esélyem rá, hogy tudjak venni 279 ftos dmes tejpépet? Ma tudtam csak meg, voltam Monoron (itt lakom) de egy db sem volt. Eladót nem láttam, így nem tudtam megkérdezni, hogy lesz-e még. Esetleg vki tudja? Westendben a dmben van még?
dmes saját termék és sokkal finomabb,mint mondjuk a hipp.amúgy meg akciós,azért ennyi
de nem ez volt a kérdés
nem azt kértem,hogy fikázz le....
lehet te milliomos vagy és tudatlan.a dmnek a pelenkája,popsitörlője,tápszerei,tejpépei is sokkal jobbak,mint a nagy márkák,amik mellesleg kétszer vagy háromszor annyiba kerülnek
Mi is ezt használjuk, teljesen jó, több ízben van és szerintem jobb is, mint némelyik drágább márka!
Mintha én is ezen az áron vettem volna... lehet, hogy most megint tartósan alacsony áron lesz..., legalább is remélem!
Amíg a készlet tart, ez most olyan.
sajnos nem a tartósan alacsony ár.
mert megújul a csomagolása, és ami még marad régi, azt eladják ilyen olcsón
siess :)))
(sajnos nem pesti vagyok, így többet nem tudok mondani)
Én a Csepeli DM-be voltam szinte nap mint nap,és mindig azt a választ kapom,hogy "mindig jön de az anyukák elkapkodják"
1* tudtam csak venni mióta ilyen olcsó mondjuk a régi árán is vettem mert FINOM ÉS KRÉMESEBB mint némelyik drága!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!