Yoperhonen kérdése:
Akad rajtam kivul olyan anyuka aki gyerekes lett a gyermeke mellett?
Figyelt kérdés
Egy eves a babam, es azt vettem eszre hogy en magam is gyerekke valtam mellette. Imadok jatszani, enekgetni, meset olvasni, ugy erzem lassan elszakadok a valosagtol, csak a gyerek (meg az apja) erdekel. Alig varom a gyerekprogramokat, ugyanakkor gorcsbe all a gyomrom ha felnottekkel kell beszelgetni, ha barmilyen felnott kozossegben meg kell nyilvanulni. Naponta sokkol a rosszindulat es a negativum ami a tvbol radiobol jon, ugy csodalkozok ra mindenre mint egy ovodas. Pedig regen bulizos, utazgatos, kemenyen dolgozo, vagany, talpaesett csaj voltam. Van valaki, akire hasonloan hatott az anyasag?2013. máj. 21. 13:52
1/1 anonim válasza:
reszben, a felnott tarsasag nem zavar, a tv radio az nagyon, most jovok ra mennyire ertelmetlen dolgok vannak benne. Ujra maszokazok, megyek a lanyom utan, de imadom, szeretem a meseket, mondokakak, neha csak ugy magamnak is enekelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!