Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti nem éreztetek sosem ilyet?

Ti nem éreztetek sosem ilyet?

Figyelt kérdés
Én úgy érzem már egy ideje,hogy mióta megszületett a babánk azóta annyi a házasságunnknak.Ez majd ahogy nő a kicsi,úgy lesz egyre jobb és jobb,vagy csak rosszabb?A babám a mindenem,ő az első más nem is érdekel míg ő nincs rendben.Sokszor úgy érzem,hogy ez szúrja a Férjem szemét, pl.nem mostál fel?Hát nem.De mondani tudja,de hogy megcsinálná!Mire megkérdezi készen is lenne.Sokszor nehéz napom van,azt sem tudom merre szaladjak,és ő meg még jön ezekkel.Olyan jól esne,ha egyszer azt mondaná,hogy pihenjek majd ő elviszi sétálni Balázst,de 1kezemen meg tudom számolni hányszor vitte el.De persze este mikor leteszem a picit aludni,jó lenne ha odabújnék!Hát persze,örülök ha alszok.Sajnos nagyon rossz alvó a babám,és ugye mindig én kelek hozzá.Ti voltatok hasonló helyzetben?Fog javulni a helyzet idővel?Nincs rá időm,energiám fáradt vagyok.Én vagyok a hibás?Mit változtassak?Köszi a segítséget
2013. máj. 16. 03:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nagyon jókat írtatok,köszönöm szépen!

A nőknek sokkal sokkal több dolgot kell csinálniuk,mint a férfiaknak,annyira nem jó így.Épp ezért nagyon örülök,hogy Kisfiam lett,legalább neki kevesebb dolga lesz. :D

Amúgy meg szerintem,nekünk Anyáknak a gyerek legalább olyan munka,mint amit az Apák dolgoznak,ha nem több.Egy napot megnéznék,amikor a férjem lenne itthon és én mennék dolgozni.Káosz lenne a köbön,az tuti :D Szeretem,imádom a Férjemet de néha kiborulok,és ezt ő is tudja,azt is tudja ha bűnös.Sokszor jó napom van,de van hogy rám jön ez a frász,és akkor morci vagyok,sajnos

2013. máj. 16. 10:59
 12/12 ketteske ***** válasza:

Nálunk is ugyanez a helyzet, csak 4 hónapos a babánk,de már elég sok kiboruláson és hisztin túl vagyunk. Szerencsére mi humorral vészeljük át a gondokat. Férjem a minap mondta, hogy három szóval tudná jellemezni a kapcsolatunkat: szex helyett hiszti :)))

Aztán olvastunk a neten egy módszerről, ami Norvégiában terjedt el, hogy egy napra az apuka teljesen átvállalja a babát és csak szoptatni adja oda az anyukának. Gondoltuk mi is kipróbáljuk egy szombati napon. Férjem délután kettőkor gratulált és azt mondta, hogy minden elismerése az enyém. :))) Azóta jobban viseli a hisztiket és sokkal megértőbb mindenben.

A szexuális életünk még nem az igazi, de már ezen is csak röhögünk, idővel úgyis megoldódik.

2013. máj. 16. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!