Ti nem éreztetek sosem ilyet?
Nagyon jókat írtatok,köszönöm szépen!
A nőknek sokkal sokkal több dolgot kell csinálniuk,mint a férfiaknak,annyira nem jó így.Épp ezért nagyon örülök,hogy Kisfiam lett,legalább neki kevesebb dolga lesz. :D
Amúgy meg szerintem,nekünk Anyáknak a gyerek legalább olyan munka,mint amit az Apák dolgoznak,ha nem több.Egy napot megnéznék,amikor a férjem lenne itthon és én mennék dolgozni.Káosz lenne a köbön,az tuti :D Szeretem,imádom a Férjemet de néha kiborulok,és ezt ő is tudja,azt is tudja ha bűnös.Sokszor jó napom van,de van hogy rám jön ez a frász,és akkor morci vagyok,sajnos
Nálunk is ugyanez a helyzet, csak 4 hónapos a babánk,de már elég sok kiboruláson és hisztin túl vagyunk. Szerencsére mi humorral vészeljük át a gondokat. Férjem a minap mondta, hogy három szóval tudná jellemezni a kapcsolatunkat: szex helyett hiszti :)))
Aztán olvastunk a neten egy módszerről, ami Norvégiában terjedt el, hogy egy napra az apuka teljesen átvállalja a babát és csak szoptatni adja oda az anyukának. Gondoltuk mi is kipróbáljuk egy szombati napon. Férjem délután kettőkor gratulált és azt mondta, hogy minden elismerése az enyém. :))) Azóta jobban viseli a hisztiket és sokkal megértőbb mindenben.
A szexuális életünk még nem az igazi, de már ezen is csak röhögünk, idővel úgyis megoldódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!