Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éreztetek már ilyet?

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
14hónap után ma este a hugommal elmegyünk egy kicsit szórakázni.Eddig még csak annyit voltam a babám nélkül ha elmentem fodrászhoz,vagy kozmatikushoz vagy elugrottam a boltba,apa vigyázott rá.De ugyérzem nem vagyok képes itt hagyni,már azon is gondolkodtam lemondom.Akkor meg azt mondom magamnak ez igy nem egézséges mennem kell,mindig nem lehetek csak vele.Komolyan már azt várom essünk tul rajta és legyen már holnap.De valahol meg van kedvem menni.
2010. máj. 22. 14:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne legyen bűntudatod menj, bár mehetnék én is.
2010. máj. 22. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:
éreztem, és sokat érzem még mindig.
2010. máj. 22. 15:08
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Igen.És minden második gondolatod a gyerek lesz,de menj és próbálj kikapcsolódni.
2010. máj. 22. 15:29
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

Én elmennék, de egyfolytában a babámra gondolnék.Még nem megyek, mert 3 hónapos a kislányom.

Az eszem tudja, hogy ki kell kapcsolódni, de a szívem nem engedi. Szerintem Te is így lehetsz ezzel.

2010. máj. 22. 16:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia,szerintem menj el nyugodtan,én is pont így voltam vele mint te,de hidd el jót tesz egy kis kikapcsolódás,kicsikét feltöltődsz:)
2010. máj. 22. 16:35
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

16 hos volt a babám mikor elöször tudtam menni de minden másodpercben azon járt a agyam hogy mit csinálhat.De lényegében jol éreztem magam.

Ja féloránkét hazaszoltam minden oké?

Jobban érezte magát a nagyiékal mit gondoltam volna.

Menj és probálj lazitani egy kicsit.

2010. máj. 22. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
En is tök rosszul ereztem magam elsö alkalommal es kb 5 percenkent hazatelefonaltam. Aztan jo koran haza is mentem. Aztan megnyugodtam, majd lassan visszaszoksz arra, hogy nem mindig kell vele lenned, föleg amikor elkezd önallosodni es mar nem keri hogy vedd fel meg a kezet sem engedi fogni. nyugi ez termeszetes, ahogy erzel.
2010. máj. 22. 19:15
 8/8 anonim ***** válasza:

En is elso par alkalommal igy voltam ezzel,de mara mar megszoktam es ki tudok kapcsolodni,amit tenyleg jottesz,mert ha egy buli utan masnap hulla faradt is vagyok,akkor is erzem,hogy fel vagyok toltodve es tobb a turelmem.Mi havonta ketszer legalabb elmegyunk a kicsi nelkul.Nem feltetlenul buliba,lehet csak egy kartyapartira,de az is megteszi a hatast.:)Ugyhogy majd te is belejossz.

15 hos kislany anyukaja

2010. máj. 22. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!