Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éreztetek már ilyet? Bővebben...

Éreztetek már ilyet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kislányom 14 hónapos. Elég rossz alvó. Éjszaka néha 5-6-szor is felébred. Néha úgy érzem, hogy nem bírom tovább, pedig nagyon szeretem a lányom. Szeretnénk neki kis tesót, de mostanában néha elbizonytalanodok. Ha most ilyen fáradt, ideges vagyok, milyen lenne két kicsivel. Vélemény? Tapasztalat?
2010. márc. 9. 07:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%
Hát csak magaddal babrálsz ki, ha rossz alvóbabád mellè bevállalsz egy terhességet, meg egy 3 óránként kelő ujszülöttet. Nem egyszerre szoktak kelni, nehogy egyszerűbb legyen. Miért nem vársz még ?
2010. márc. 9. 07:34
 2/17 anonim ***** válasza:
87%
Kislányodnak Sedatif PC (homeopátiás)!!! Én elkezdtem adni kisfiamnak (napi 2 szemet - rögtön felkelés után és közvetlenül lefekvés előtt), mert fél óránként mennem kellett hozzá éjjel (hol ezért, hol azért), és amióta kapja, lassan 2 hete, végigalussza az éjszakákat! (B)
2010. márc. 9. 07:45
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát egy jo tanács,várj még a másik babával.én 10 évet vártam,amire bevállaltam a másikat,az 1.-vel 3 éves koráig éjjeleztem.1,5 éves volt amikor abba hagyta az ordítást este 7- és hajnal 4 kozott.Késobb aztán ugy ahogy aludt,de 20-szor min. felkelt,hidd el tele volt vele már a hocipom,nem is gondolta arra,hogy másik gyerek.Elkellett telnie 10 évnek,mire már nemféltem anyirra attol,mit fogok csinálni,ha a másik is ilyen rossz alvo lesz,na meg meg is kellett kicsit pihennem,mert abban az idoben teljesen kikészultem,nem is volt nagyon turelmem hozzá.Ja még azt elfelejtettem,hogy hogy hajnal 4-tol 9-ig aludt és aztán egész nap megint semmit esetleg ebéd után fél orát.Na szoval szerintem várj még kicsit,hogy ujult erovel tudj foglalkozni majd a kicsinnyel.Nekem most fél éves a kicsi,hát mit mondjak,nem olyan rossz mint az elso,de kozel áll hozzá,nagyon sokat kel éjjel,de legalább nem mindig sír.
2010. márc. 9. 08:19
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem is 8 év kellett hozzá hogy azt mondjam szeretnék még egy gyereket...és olyan jó így mert megint élvezni tudom...persze nem mindegy mennyi idős vagy..én 20 évessen szültem az elsőt...áldom a sorsot...és az első lányom erőt adott a szülésnél is,nem paráztam mindig arra gondoltam,hogy lesz mégegy ilyen szép lányom,nagyon sokat segített...várj mégegy kicsit,ha teheted...
2010. márc. 9. 08:44
 5/17 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok. Várhatnék még a másodikkal, de attól félek, hogy később nem fog összejönni PCOS miatt. A doki szerint sem érdemes éveket várni a következővel. Olyan jó lenne még egyszer babázni és biztos neki is jó lenne, ha lenne testvére. Így most nem tudom mi is lenne a jó?
2010. márc. 9. 10:26
 6/17 A kérdező kommentje:
Sedatif PC-t már mi is próbáltuk, de nekünk sajnos nem jött be.
2010. márc. 9. 10:33
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Ha nem jött be a Sedatif Pc, akkor valószínűleg nem az volt az alkati szere. Meg kellene találni a neki megfelelőt a tünetei alapján. (B)
2010. márc. 10. 07:37
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi az "Aludj jól, gyermekem" c. könyv alapján tanítottuk meg aludni a Kicsinket. Ha épp nincs hóvihar (amire nagyon érzékeny), átalussza az éjszakákat. Kell a könyv?
2010. márc. 11. 18:58
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Lányom 2és fél éves, a pici 10 hetes. A nagy sose aludt jól, még most is ő kel többször.

Apa alszik vele, én a picivel.

Most rossz mert beteg a nagy és lehet a pici is az lesz, de én nem bántam meg.

Majd akkor alszom 2 év múlva:-)

Fáradt vagyok és ha össze tudom hangolni alszom velük délután.

pár napja nem jön össze a betegség miatt.

Én nem várnék, mert utána viszont könnyebb lesz, együtt nőnek fel, és több időd jut magatokra.

2010. márc. 11. 19:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk 9 év a korkülönbség, amikor fiam 2-3 éves volt, azt mondtam, nem lesz mégegy.

Valahogy ekkora értem meg rá, most szerintem sokkal türelmesebb vagyok, mint a fiamnál voltam, amitól egy kicsit lelkiismeretfurdalásom is van

2010. márc. 11. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!