Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éreztetek már ilyet? Bővebben...

Éreztetek már ilyet? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Kislányom 14 hónapos. Elég rossz alvó. Éjszaka néha 5-6-szor is felébred. Néha úgy érzem, hogy nem bírom tovább, pedig nagyon szeretem a lányom. Szeretnénk neki kis tesót, de mostanában néha elbizonytalanodok. Ha most ilyen fáradt, ideges vagyok, milyen lenne két kicsivel. Vélemény? Tapasztalat?
2010. márc. 9. 07:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem kellene a könyv.:-) ( Aludj jól gyermekem )
2010. márc. 11. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Várj még a második babával (ebben a felállásban egy újabb kisbaba mindenkinek rossz lesz, ebbe az újabb kisbabát is beleértve).
2010. márc. 11. 22:24
 13/17 A kérdező kommentje:
Érdekelne az a könyv, de remélem azért nem túl "kegyetlen" az a módszer. Sajnálom szegényt, ha sír.
2010. márc. 12. 08:52
 14/17 anonim ***** válasza:

pont most tettem fel hasonló kérdést én is, bár az én fiam még csak 7 hónapos, de én is sokszor úgy érzem, hogy kész nem bírom tovább. szerintem ez egy rossz alvó baba mellett normális (főleg ha napközben is nyűgösködik állandóan), a mi idegeink sincsenek kötélből. Szerintem kellene egy kis idő, hogy regenerálódj. Mi is akarunk kistesót, de nekem egyenlőre eszemben sincs szülni még, egy rémálom volt az első 6 hónap... annak ellenére, hogy természetesen imádom a fiamat.

Az aludj jól gyermekemet szerintem te "kegyetlennek" fogod tartani, ha nem bírod hallgatni a sírást, de ennek ellenére én is ajánlom, mert az elalvás megtanítására nagyon jó. Más kérdés, hogy nálunk az éjszakai felébredéseket nem oldotta meg, csak a lefektetést...

2010. márc. 12. 09:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok az ellenpélda akkor.:) Kisfiam 7 hós, többször fölkel éjjel teázni, de már számolgatom az időt, hogy mikor jöhetne a következő, mert ebből a csodálatos gyerekből még 2-őt is bevállalnék.:) De sajna anyagiak max. még 1 babát engednek.:( Én is fáradt vagyok, nem tagadom, de ez csak időleges. Délutánonként a babámmal alszom 1 órácskát, isteni, és feltölt.:) Neked is biztos van lehetőséged arra, hogy akkor pihenj, mikor a babád alszik. Ja, és nem mellesleg, nincs egy fikarsznyi segítségem sem egész nap, a baba mellett csinálom én is a házimunkát, főzök sokat, a férjem, ha munkából hazaér, akkor van időm habos fürdőre, stb..:) Bocs, de nekem ez a véleményem...biztos kapok most jó sok lepontozást. A gyerek mosolya mindennél többet ér, elűzi a fáradtságom, (ez hiába közhelyes, így van) ebből sosem elég, ez az élet értelme.
2010. márc. 12. 09:39
 16/17 anonim ***** válasza:

előzőre: senki sem állította, hogy nem a gyerek az élet értelme, és mi is ugyanúgy szeretjük a gyerekünket.... de ha valakit megvisel az állnadó több hónapja tartó éjszakázás, az nem biztos, hogy jót tesz azzal, ha rögtön újra szül. jobban jár az egész család, ha egy kicsit összeszedi magát az ember mielőtt újra kezdi az egészet. Te örülj neki,hogy ilyen jól birod. nem mindenki ilyen szerencsés.

és remélem senki sem fog téged sem lepontozni, miért is tenné?? bár ezen az oldalon semmin sem lepődöm már meg...:)

2010. márc. 12. 09:53
 17/17 anonim ***** válasza:
De a pároddal miért nem váltjátok egymást,mi amikor ilyen időszak volt úgy csináltuk,hogy egyik nap ő kelt másik nap én.Hanem tényleg nem lehet cérnával bírni...De szerintem is várj még egy évet a babával,nekem is kettő van a nagy 3,5 éves a kicsi pedig 4 hós és sokszor elgondolkodom amikor látom a szomszédunk az egyik kicsi a másik pici,hogy milyen jó hogy az enyém már nagyrészt önálló egyedül öltözik,vetkőzik,eszik,beül az autóba azért így sokkal könnyebb.Sok sikert az altatáshoz :)
2010. márc. 12. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!