Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Éreztetek már ilyet?

Éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
hogy a párotok nem becsül titeket mióta otthon vagytok a babával?
2010. nov. 21. 20:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem konkrétan kijelentette tegnap, hogy nem gondolta, hogy ilyen fárasztó lesz nekem, egész nap a ygerek, azt gondolta, hogy boldogan, mosolyogva, türelmesen 24 órában elvagyok a picivel, ellátom őt is (mármint a férjem) és még a háztartást is a legnagyobb rendben tartom.

hát csak lestem.

megkértem segítsen be 2 délutánt 1 héten (du.4-től este7ig), nem értette mit akarok, miért akarok én olyankor akárhova is menni, és különben is, vigyáz ő addig a gyerekre, amíg én kimegyek pisilni....

esküszöm, majdnem dobtam egy hátast, szólni, reagálni sem tudtam, csak néztem magam elé, vele szemben, hogy ki si áll előttem és kivel is beszélgetek?! rájöttem, hogy a férjem csak rabszolgának gondol...

2010. nov. 21. 20:17
 2/13 anonim ***** válasza:
1 vagyok 7 hónapos múlott a babánk. éjjel is óránként ébren vagyok, és túlzás nélkül mondhatom, 2 óránál többet nem sikerült még aludnom egyhuzamban, mióta megszületett a bab. de imádom ettől függetlenül vele nagyon türelmes vagyok, inkább a háztartási ás tisztaságmániámból adtam le.
2010. nov. 21. 20:19
 3/13 A kérdező kommentje:

IGEN..PONTOSAN ERRE GONDOLTAM...ÉS ÉN IS EBBE A CIPŐBE JÁROK

JAAAAAAAAAAAAAAAJ....

2010. nov. 21. 20:19
 4/13 A kérdező kommentje:
háát igen...az a másik agyrém hogy főzni ...takarítani nagyon nehéz és sok...
2010. nov. 21. 20:20
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

nem egyszerű, de a gyerek kárpótol. csak csalódott az ember, mert nem ezt várta... mi még most meccselünk a férjemmel, még egy nagy beszélgetés előttünk áll az elkövetkező napokban, de nem is tudom mi lesz...

ész érvekkel sem tudom arról meggyőzni, hogy az embernek ki kell kicsit szakadni a monotonitásból.. és kell pihenés.

hiába látja, tudja, mennyit dolgozom itthon, úgy könyveli el, hogy nekem ez a dolgom, ez természetes, és nehogy már fáradt legyek! :S

2010. nov. 21. 20:30
 6/13 anonim ***** válasza:
Néha éreztette velem, hogy ő keresi a pénzt, én meg csak költöm, ami nagyon rosszul esett. Elvégre nem azért vagyok otthon, mert munkakerülő vagyok, hanem a fiát nevelem. Aztán egyszer itthon volt, amikor épp a fogzási őrület tetőzött a kicsinél, azt mondta, ő nem bírná csinálni és büszke rám. Nem is értem, mit gondolnak, csak az a munka amit ők csinálnak??? A lakás tisztán tartása, a főzés, a mosás, vasalás megoldódik magától vagy mi? Az éjszakázás, az állandó készenlét szerintük nem megerőltető? Addig, amíg nem nekik kell csinálni, semminek nézik, aztán ha véletlenül rájuk maradna a mi munkánk, néznének, mint Rozi a moziban. Persze tisztelet a kivételnek!
2010. nov. 21. 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Azt hiszem sokan járunk ebben a cipőben. Az én kislányom 17 hós, és sajna nekem vissza kellett mennem dolgozni. De még így sem vagyok elég jó. Nekem is a tisztaságmániámból kellett lejjebb adnom, na meg mostanság a gyorsan egyszerűen elkészíthető kaják vannak. Nagyon fogytán az energy. És hazaérek munkából, nekiállok a házimunkának, feltakarítok, Ő meg hazajön, betrappol a saras bakkancsával, és még neki áll felljebb. Na de erről regélhetnénk sokat.
2010. nov. 21. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:
az én párom is azt hiszi, hogy egész nap a seggemet vakarom unalmamban. mert elkényeztettem, tiszta lakás, meleg vacsora, nyugodt baba... stb. Csak azt nem látja, hogy mi van velünk egész nap, Estére már nincs kedvem még beszélgetni sem és ingerült vagyok a fáradtságtól. Egy éves a lányunk lassan és én csak annyit kértem tőle, hogy ne fordítsa fonákára a zokniját ha a szennyesbe teszi. Évek multán se volt rá képes. Most a baba mellett besokaltam és ugy mostam ki ahogy a szennyesbe landolt... és ugy is tettem be a szekrényébe, még csak nem is párosítottam :-). felháborodva ordít velem, hogy mit gondolok mennyi idejébe telik neki ez reggel, hogy a megfelelő zokniját huzza fel. Én mosolyogva csak annyit mondtam, hogy pont annyiba mint nekem !!! erre ő, hogy majd akkor viszi a tisztítóba és elvesz a zsebpénzemből... ha ha ha. persze ez azt jelentené, hogy nekem kéne mennem megint a tisztítóba... de érdekes azóta minden zokni rendesen landol a szennyesbe. igaz 5 évembe tellett ezt elérni :-) nos amikor hazajön, csak ledobja magát, bezabál majd tv-t néz. hogy becsül e? szerintem nem, mert akkor néha besegítene valamibe..
2010. nov. 21. 21:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Hm, akkor úgy tűnik én szerencsés vagyok, a férjem éppen ma ajánlotta fel, hogy legyen már egy szabad estém, menjek el barátokkal, barátnőkkel valahova. Kicsit meglepődtem, de jól esett... És mikor itthon van, besegít, pl. néha elmosogat, felporszívóz. Ilyen kb. havonta egyszer van.
2010. nov. 21. 23:04
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez a zoknis lépés jó! :)

Nekem még csak a szennyesbe se teszi bele, bár kifordítja! Nem tudom, hogy anyja nem szólt e rá sose, de mikor hazajön, neki is hullik a sár a cipőjéből állandóan (nem igaz, hogy nem tudja letörölni, vagy kiverni belőle), leveszi a ruháját, a zokniját, és a szobába ledobja a földre!! 10 hónapos a babánk, mászik, feláll, és állandóan szétdobálja a ledobott ruháit! Ha "sikerül" látványos rendet raknom, és kiabálok vele, hogy csak annyit kéne tennie, hogy a szennyesbe beleteszi, akkor még neki áll feljebb! Utána Ő is eszik, mondom neki, egy kicsit figyeljen már a gyerekre, mondja, hogy oké, és leül a gép elé, háttal mindennek! Hál istennek, most a kisfiunk a horgászújságait húzza szét állandóan, így legalább kénytelen figyelni rá, mert én már meguntam, így hagyom, hagy szaggassa! Mert elrakni nem lehet úgy, hogy dobozba, vagy valahova, ahol nincs a gyerek szeme előtt! Hát akkor mentse ki a kezei közül. :)

2010. nov. 21. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!