Éreztetek már ilyet?
nekem konkrétan kijelentette tegnap, hogy nem gondolta, hogy ilyen fárasztó lesz nekem, egész nap a ygerek, azt gondolta, hogy boldogan, mosolyogva, türelmesen 24 órában elvagyok a picivel, ellátom őt is (mármint a férjem) és még a háztartást is a legnagyobb rendben tartom.
hát csak lestem.
megkértem segítsen be 2 délutánt 1 héten (du.4-től este7ig), nem értette mit akarok, miért akarok én olyankor akárhova is menni, és különben is, vigyáz ő addig a gyerekre, amíg én kimegyek pisilni....
esküszöm, majdnem dobtam egy hátast, szólni, reagálni sem tudtam, csak néztem magam elé, vele szemben, hogy ki si áll előttem és kivel is beszélgetek?! rájöttem, hogy a férjem csak rabszolgának gondol...
IGEN..PONTOSAN ERRE GONDOLTAM...ÉS ÉN IS EBBE A CIPŐBE JÁROK
JAAAAAAAAAAAAAAAJ....
nem egyszerű, de a gyerek kárpótol. csak csalódott az ember, mert nem ezt várta... mi még most meccselünk a férjemmel, még egy nagy beszélgetés előttünk áll az elkövetkező napokban, de nem is tudom mi lesz...
ész érvekkel sem tudom arról meggyőzni, hogy az embernek ki kell kicsit szakadni a monotonitásból.. és kell pihenés.
hiába látja, tudja, mennyit dolgozom itthon, úgy könyveli el, hogy nekem ez a dolgom, ez természetes, és nehogy már fáradt legyek! :S
Ez a zoknis lépés jó! :)
Nekem még csak a szennyesbe se teszi bele, bár kifordítja! Nem tudom, hogy anyja nem szólt e rá sose, de mikor hazajön, neki is hullik a sár a cipőjéből állandóan (nem igaz, hogy nem tudja letörölni, vagy kiverni belőle), leveszi a ruháját, a zokniját, és a szobába ledobja a földre!! 10 hónapos a babánk, mászik, feláll, és állandóan szétdobálja a ledobott ruháit! Ha "sikerül" látványos rendet raknom, és kiabálok vele, hogy csak annyit kéne tennie, hogy a szennyesbe beleteszi, akkor még neki áll feljebb! Utána Ő is eszik, mondom neki, egy kicsit figyeljen már a gyerekre, mondja, hogy oké, és leül a gép elé, háttal mindennek! Hál istennek, most a kisfiunk a horgászújságait húzza szét állandóan, így legalább kénytelen figyelni rá, mert én már meguntam, így hagyom, hagy szaggassa! Mert elrakni nem lehet úgy, hogy dobozba, vagy valahova, ahol nincs a gyerek szeme előtt! Hát akkor mentse ki a kezei közül. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!