Elfogyott a türelmem, nem megy tovább?
A kisebbik babám, 8,5 hónapos, tipikus többemberes baba. Soha semmi nem jó neki, napközben egyszer alszik max két órát de közben legalább kétszer felébred, éjszaka minimum 6-8-10, vagy több alkalommal is ébred:( Köztünk nem tud aludni, a kanapén ketten nem férünk. Éjszaka két órát aludtam,mert kétpercenként felsír, és nem aludt vissza magától:(:(
Egszerűen betelt a pohár, nem tudom mit csinálok rosszul,de nem bírom tovább. Az ébrenlétek 70 %-a sírással telik, soha nem jó semmi, tuti akkor lesz álmos, mikor eszünk, a fele ebéd a fején, bezzeg kiveszem az etetőszékből az álmosság is elillan:( Nem marad babakocsiban, járókában, babytaxiban, kézben, midnig csak a nyűglődés...
Párom sokat dolgozik, hétvégente azért tud segíteni, de más segítségem nincs
Nem gondoltam volna,hogy lehet ennyire nehéz egy babával:(
Uramjjèzus.. mennyi ilyen problèmás anya van :-/
Mi is átèltük ezt,de èn nem homeòs bogyòkkal meg kùppal.
Határozottság kell
Bár nálunk a hiszti este volt,mert napközben dèdizett,mamázott aztán anya :-)
Este már csukòdott a szeme,de ha letettem az ágyába 10 percig aludt,felkelt ès kitört a világháborù.5-6 èjszaka alatt kb 10 òrát aludtam.kivoltam.Egyik este azonban elegem lett.Betettem,ugye kezdődött..sírt,odamentem megitattam,sírt betakartam,mondtam alvás van utoljára jövök ide,utánna nem.20 percig nyöszörgött,gagyarázott ...majd csend lett.Odanèztem,lesett,figyelt.Hagytam mèg..ùjra odanèztem,aludt mint a bunda.
Ha tudjátok hogy hiszti tegyetek ellene,különben kèsőbb mègrosszabb lesz.
Most kisfiam 8 hòs ès 1x kel fel hajnal 3-4 körül cicizni
Ezt persze csak akkor csináljátok ha tuti nemfáj semmilye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!