Elfogyott a türelmem, nem megy tovább?
A kisebbik babám, 8,5 hónapos, tipikus többemberes baba. Soha semmi nem jó neki, napközben egyszer alszik max két órát de közben legalább kétszer felébred, éjszaka minimum 6-8-10, vagy több alkalommal is ébred:( Köztünk nem tud aludni, a kanapén ketten nem férünk. Éjszaka két órát aludtam,mert kétpercenként felsír, és nem aludt vissza magától:(:(
Egszerűen betelt a pohár, nem tudom mit csinálok rosszul,de nem bírom tovább. Az ébrenlétek 70 %-a sírással telik, soha nem jó semmi, tuti akkor lesz álmos, mikor eszünk, a fele ebéd a fején, bezzeg kiveszem az etetőszékből az álmosság is elillan:( Nem marad babakocsiban, járókában, babytaxiban, kézben, midnig csak a nyűglődés...
Párom sokat dolgozik, hétvégente azért tud segíteni, de más segítségem nincs
Nem gondoltam volna,hogy lehet ennyire nehéz egy babával:(
Jajj te! Szintúgy zenész :):) én is mintha magamat olvastam volna 3évvel ezelőttről!
Jelentem, az éjszakai felébredések 1éves korra 3-4, két éves korra 2-3, most három éves, vannak olyan éjszakák hogy végigalussza, én meg pislogok reggel hogy jééé van ilyen hogy végigalszom az éjszakát? :)
Csak nyugi, kitartást tudok neked kívánni, semmi mást, mert tapasztalat, hogy erre nincs gyógyszer.
A gyerkőcön nem tudsz segíteni, csak magadon. Ha adódik olyan hétvége, hogy a messzinagymama tudna rá vigyázni, zokszó nélkül vidd el, és aludd ki magad végre, és pihenj, és legyél együtt a pároddal. Szerencsénkre a mi mamink 20km, bevállalta, és ha nem teszi meg komolyan mondom a házasságunk is ráment volna.
Kívánok neked minden jót!!
Ui: anno egy nagygyerekes anyuka mondta nekem mikor kb 9hónapos a tiedhez hasonló kaliber volt a fiam, hogy: "Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond". Kapásból akkor körberöhögtem, de mára rájöttem hogy neki volt igaza.
Vegyél egy kényelmes matracot és azon aludjatok a kicsivel. Nappal pedig ne kézbe fogd, hanem rakd hordozókendőbe, mei-taiba. Hátadra is kötheted, ott könnyebb. Először lehet hogy tiltakozik, ha eddig nem történt vele ilyesmi, de utána megszereti és nagy segítségedre lesz a kendő.
És ami a legfontosabb: próbálj megnyugodni, a gyerekeknek hiperérzékeny szenzoraik vannak és bizony a bennünk lévő feszültséget felnagyítva adják vissza. Tudom nehéz, de sikerülni fog! Kitartás!
Üdv a klubban!!!!
Az én kisfiam 9 hónapos, olyan mint a tiéd,soha semmi nem jó neki,sehol nem marad, szinte csak kézben,de mostanában már ott is nyűglődik. Éjszaka ha nem kel fel 15-20-szor akkor egyszer sem.
Nekem talan annyi a szerencsém,hogy még 3-szor alszik napközben, általában egyszer máfél, kétszer egy órát,ha ez nem lenne,már rég kiugrottam volna az ablakon :-)
Kitartást nekünk! Mást én sem tudok sajnos mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!