Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elfogyott a türelmem, nem...

Elfogyott a türelmem, nem megy tovább?

Figyelt kérdés

A kisebbik babám, 8,5 hónapos, tipikus többemberes baba. Soha semmi nem jó neki, napközben egyszer alszik max két órát de közben legalább kétszer felébred, éjszaka minimum 6-8-10, vagy több alkalommal is ébred:( Köztünk nem tud aludni, a kanapén ketten nem férünk. Éjszaka két órát aludtam,mert kétpercenként felsír, és nem aludt vissza magától:(:(

Egszerűen betelt a pohár, nem tudom mit csinálok rosszul,de nem bírom tovább. Az ébrenlétek 70 %-a sírással telik, soha nem jó semmi, tuti akkor lesz álmos, mikor eszünk, a fele ebéd a fején, bezzeg kiveszem az etetőszékből az álmosság is elillan:( Nem marad babakocsiban, járókában, babytaxiban, kézben, midnig csak a nyűglődés...

Párom sokat dolgozik, hétvégente azért tud segíteni, de más segítségem nincs

Nem gondoltam volna,hogy lehet ennyire nehéz egy babával:(

2013. máj. 15. 13:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
86%

Jajj te! Szintúgy zenész :):) én is mintha magamat olvastam volna 3évvel ezelőttről!

Jelentem, az éjszakai felébredések 1éves korra 3-4, két éves korra 2-3, most három éves, vannak olyan éjszakák hogy végigalussza, én meg pislogok reggel hogy jééé van ilyen hogy végigalszom az éjszakát? :)

Csak nyugi, kitartást tudok neked kívánni, semmi mást, mert tapasztalat, hogy erre nincs gyógyszer.

A gyerkőcön nem tudsz segíteni, csak magadon. Ha adódik olyan hétvége, hogy a messzinagymama tudna rá vigyázni, zokszó nélkül vidd el, és aludd ki magad végre, és pihenj, és legyél együtt a pároddal. Szerencsénkre a mi mamink 20km, bevállalta, és ha nem teszi meg komolyan mondom a házasságunk is ráment volna.

Kívánok neked minden jót!!

Ui: anno egy nagygyerekes anyuka mondta nekem mikor kb 9hónapos a tiedhez hasonló kaliber volt a fiam, hogy: "Kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond". Kapásból akkor körberöhögtem, de mára rájöttem hogy neki volt igaza.

2013. máj. 15. 13:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez volt a helyzet... sajnos csak az együtt alvás vált be, de még így is felébred éjjel 4-5ször... napközben csak akkor alszik fél óránál tovább ha mellette fekszek én is! Akkor viszont 3 órát is egyhuzamban... Mióta együtt alszunk, sokkal nyugodtabb ő is, én is. A babád érzi, hogy Te is feszült vagy ezért ő is az... Ha van rá lehetőség próbáljátok ki az együtt alvást. Hosszútávon megéri! Napközben is feküdj mellé, a házimunka megvár! ;)
2013. máj. 15. 13:52
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
11-es vagyok!!! Milyen igaz!!! Tényleg! Én is együtt aludtam a végén a fiammal, és hát szánom bánom, még most is. Még cunclizik nagy ritkán, és ha felriad, csak fordulok egyet benyomom a szájába és alvás tovább. :)
2013. máj. 15. 14:41
 14/21 anonim ***** válasza:
Utolsó mit értesz cunclizás alatt? Csak nem szopizik 3 évesen?
2013. máj. 15. 14:48
 15/21 anonim ***** válasza:
86%

Vegyél egy kényelmes matracot és azon aludjatok a kicsivel. Nappal pedig ne kézbe fogd, hanem rakd hordozókendőbe, mei-taiba. Hátadra is kötheted, ott könnyebb. Először lehet hogy tiltakozik, ha eddig nem történt vele ilyesmi, de utána megszereti és nagy segítségedre lesz a kendő.

És ami a legfontosabb: próbálj megnyugodni, a gyerekeknek hiperérzékeny szenzoraik vannak és bizony a bennünk lévő feszültséget felnagyítva adják vissza. Tudom nehéz, de sikerülni fog! Kitartás!

2013. máj. 15. 15:09
 16/21 anonim ***** válasza:
9 hós a fiam, első gyerek. Ugyanilyen, mint a tied. Nagyon vidám tud lenni, ha az történik, amit ő akar, vagy ha húszan vesszük körbe, és kézben van egész nap. Amint nem szabad valamit, síkit. Panelban lakunk, szóval el lehet képzelni. Beteszem a kiságyba , hasra fekszik, veri magát, nem hagyja abba. Enni úgy eszik, hogy belenyúl az ételbe, koszol össze mindent, de nem akar amúgy enni. Én sem tudok enni mellette, mert hiába adok neki pl. zsömléből falatokat, belenyúl a tányéromba, poharamba. Ha mondom, hogy nem szabad, nem hallgat rám, vagy ha erősebben szólok, hiszti rohamot kap. Mellettem alszik éjjel, így is mintha egész éjjel ébren lenne, de legalább visszaalszik. Babakocsi sem jó, ha megunja, feszíti ki magát belőle, üvölt. Mindenfélét próbáltunk, a viburcul kúp szokott segíteni. Kitartás:)
2013. máj. 15. 17:19
 17/21 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban!!!!

Az én kisfiam 9 hónapos, olyan mint a tiéd,soha semmi nem jó neki,sehol nem marad, szinte csak kézben,de mostanában már ott is nyűglődik. Éjszaka ha nem kel fel 15-20-szor akkor egyszer sem.

Nekem talan annyi a szerencsém,hogy még 3-szor alszik napközben, általában egyszer máfél, kétszer egy órát,ha ez nem lenne,már rég kiugrottam volna az ablakon :-)

Kitartást nekünk! Mást én sem tudok sajnos mondani.

2013. máj. 17. 14:35
 18/21 anonim ***** válasza:
Ja...és utálja a babakocsit, az autózást,most hétvégén is Pestre mentem vele,bár ne tettem volna, az egész utat végigüvöltötte,pedig most kapott hiper-szuper autósülést,de ez sem számít neki. Várom az 1 éves kort,hátha történik valami csoda.
2013. máj. 17. 14:37
 19/21 anonim ***** válasza:
Tessék elmenni vele fül orr gégészetre. Az én lányom sem reagált a fájdalomra amikor nézték a fülét de kiderült, hogy a füle volt a ludas. Amiket leírtál nagyon fülfájás gyanús nekem nálunk is hasonló volt a helyzet. Beletud nézni a házi orvosotok a fülébe? Kis tölcsér és társaival? Mert ha nem akkor iráány az orvos Fül orr gégészet.
2013. máj. 17. 14:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Deee! Megy tovább, nyugi! Nem marad örökké így! Próbáld nézni mindennek a jó oldalát: dícsérd meg ha szépen eszik, énekelj, ha tombol, csinálj viccet mindenből, kösd le a figyelmét pl azzal hogy keresse meg a játékot, amit eldugtál a szeme láttára. Maszatolj te is a kajával, kend az arcodra, majd az övére és hagyd, hogy ő is így tegyen, aztán majd együtt pancsiztok. Én az éjszakai kelésekre bevezettem a tápszert, a végén már ő is fél-egy óránként kelt. A tápszer bevált, először három, majd négy órákat átaludt. A rekord hat óra volt. Engem nem érdekel a "de hát az anyatej a legfontosabb, legtermészetesebb, legegészségesebb dolog, amit a babádnak adhatsz"-duma, mert már rég nem eszünk olyan dolgokat, amitől olyan hű de nagyon az lenne. Ha az lenne, akkor nem kaparta volna le az arcát a gyerekem, ha paradicsomot, tojást, babot, epret ettem. De ez van. A lényeg, hogy nyugi, nem marad örökre így. Ne görcsölj be akárhányszor hallod a hangját és csak engedd, hadd sírja ki magát a válladon. Ha érezni fogja, hogy téged nem zavar, akkor leáll. ;)
2013. máj. 17. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!