Nehéz dolog gyereket nevelni?
Gyerektől (is) függ.
Mi nagyon küzdünk a férjemmel, mert rettenetesen eleven, "24 órás" fiunk van, akit imádunk, de nagyon nehéz nevelni.
Viszont vannak barátaink, akik szó szerint ugyanúgy élnek, mint a gyerekük születése előtt. Éppen a múltkor mondták, hogy szinte észre sem veszik, hogy bármi is változott volna az életükben, azon túl, hogy még egy ágy van a szobában. Nagyon csendes, jó alvó, jó étvágyú gyerekük van, szinte ő alkalmazkodik a szülőkhöz.
én meg a 09:18-as vagyok. az én babámnak nem fog kijönni egyhamar a foga, előjele sincs. nekem is 10 hónaposan jött ki az első, anyám azt mondta. az apjának is később. ha ezt tőlünk örökölte, akkor ebben is talán szerencsénk lesz, minél később kezdődik a fogzás, annál könnyebben viselik.
de egyébként ha most elkezdődne, és minden éjszaka kelni kellene hozzá, akkor is nem a saját éjszakáimat sajnálnám, hanem az övéit, hiszen neki vannak fájdalmai. gondolom ezzel ti is így vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!