Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogy reagáltatok volna, ha...

Ti hogy reagáltatok volna, ha az anyósotok egy jó nagy csokrot kap anyák napjára a férjetektől, ti meg egy szál virágot a kertből?

Figyelt kérdés
Mert velem ez történt... És tudom, hogy a férjemnek fel se tűnt, de nekem ez volt az első anyák napja. Többet vártam. Kicsit csalódott vagyok.
2013. máj. 6. 17:45
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Bár anyósom sajnos már nem él, így nem tudom milyen csokrot kapott volna, de én is "csak" orgonát kaptam a kertből. Nekem erőltetettnek tűnik, hogy a pár hónapos/éves gyerek nevében köszöntsön meg. Inkább tanítsa meg a kicsinek, nekem az a fontos.
2013. máj. 6. 19:48
 22/29 anonim ***** válasza:
81%

Itt azzal van a gond, h te ELVÁRTAD a felköszöntést, az ajándékot, sőt az ajándék nagyságát is. Naná, hogy csalódtál. Ajándékot nem szabad elvárni. Ha kapunk, megköszönjük és nem azt firtatjuk, h csak egy száűl virág, meg hogy a másik milyet kapott. Ha ezt te magad nem tudod kezelni, akkor a gyereknek hogy fogod megtanítani?

Amúgy meg nagyon is normálisan viselkedett és figyelmes volt veled a férjed, csak neked ez így nem volt jó. téged majd a gyereked fog felköszönteni, ha eléri azt a kort. A nevében a férjnek köszöntgetni meg nagyon erőltetett meg értelmetlen hülyeség is.

2013. máj. 6. 20:38
 23/29 anonim ***** válasza:
19%
Én egyszer nőnapra kaptam egy szál csoffadt tulipánt amit a celpfán tartott csak meg. Én akkor borultam ki, mert a férjem részéröl én rendeztem a nőknek a szép csokrokat azzel szemben én meg ezt kaptam. Na azóta TUDJA, hogy legaláb olyat kapjak mit anyósom! Én megértelek te vagy a gyek anyja és megérdemelted volna!
2013. máj. 6. 20:46
 24/29 anonim ***** válasza:
19%

Olyan sok "kedves" anyuka adogat itt tanácsot, hogy hihetetlen...

És még kicsúfolják a kérdezőt, mert az merte írni, hogy van egy pici babája. Nagyon érzéketlenek az ilyen emberek, sajnos kár volt feltenni ezt a kérdést, mert ilyenkor megjelennek az okosok, akik mindig mindent a legjobban tudnak és próbálják kioktatni a másikat.

Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak próbálják mások kedvét is elvenni...

2013. máj. 6. 21:12
 25/29 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso valaszolo! Hidd el, nem ezek a valaszok fogjak meghatarozni az onbecsulesem, de segitenek abban, hogy tobb nezopontbol is valaszt kapjak a kerdesemre. Ez az oldal ennel tobbre nem valo, de erre kivalo. Koszi a valaszokat!
2013. máj. 6. 21:40
 26/29 anonim ***** válasza:

"Olyan sok "kedves" anyuka adogat itt tanácsot, hogy hihetetlen...

És még kicsúfolják a kérdezőt, mert az merte írni, hogy van egy pici babája. Nagyon érzéketlenek az ilyen emberek, sajnos kár volt feltenni ezt a kérdést, mert ilyenkor megjelennek az okosok, akik mindig mindent a legjobban tudnak és próbálják kioktatni a másikat.

Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak próbálják mások kedvét is elvenni...

"

Te miről írsz? Ez a válaszod a kérdésre?

2013. máj. 6. 21:41
 27/29 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso valaszolo! Hidd el, nem ezek a valaszok fogjak meghatarozni az onbecsulesem, de segitenek abban, hogy tobb nezopontbol is valaszt kapjak a kerdesemre. Ez az oldal ennel tobbre nem valo, de erre kivalo. Koszi a valaszokat!
2013. máj. 6. 21:42
 28/29 anonim ***** válasza:

Én semmit nem kaptam tőle anyák napjára. A nagy fiam (6 éves) felköszöntött, a kicsi (11 hónapos) nem.

Ezzel szerintem semmi probléma nincs, nem vagyok az anyukája, a kicsi pedig majd csinál valamit, amikor már tud.

Ezen ne stresszelj, úgysem érhet a közelébe egy apától kapott csokor egy maszatos kis firkával.

2013. máj. 7. 08:45
 29/29 anonim ***** válasza:

Firkának, bocsi.

Utolsó

2013. máj. 7. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!