Ti hogy reagáltatok volna, ha az anyósotok egy jó nagy csokrot kap anyák napjára a férjetektől, ti meg egy szál virágot a kertből?
Itt azzal van a gond, h te ELVÁRTAD a felköszöntést, az ajándékot, sőt az ajándék nagyságát is. Naná, hogy csalódtál. Ajándékot nem szabad elvárni. Ha kapunk, megköszönjük és nem azt firtatjuk, h csak egy száűl virág, meg hogy a másik milyet kapott. Ha ezt te magad nem tudod kezelni, akkor a gyereknek hogy fogod megtanítani?
Amúgy meg nagyon is normálisan viselkedett és figyelmes volt veled a férjed, csak neked ez így nem volt jó. téged majd a gyereked fog felköszönteni, ha eléri azt a kort. A nevében a férjnek köszöntgetni meg nagyon erőltetett meg értelmetlen hülyeség is.
Olyan sok "kedves" anyuka adogat itt tanácsot, hogy hihetetlen...
És még kicsúfolják a kérdezőt, mert az merte írni, hogy van egy pici babája. Nagyon érzéketlenek az ilyen emberek, sajnos kár volt feltenni ezt a kérdést, mert ilyenkor megjelennek az okosok, akik mindig mindent a legjobban tudnak és próbálják kioktatni a másikat.
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak próbálják mások kedvét is elvenni...
"Olyan sok "kedves" anyuka adogat itt tanácsot, hogy hihetetlen...
És még kicsúfolják a kérdezőt, mert az merte írni, hogy van egy pici babája. Nagyon érzéketlenek az ilyen emberek, sajnos kár volt feltenni ezt a kérdést, mert ilyenkor megjelennek az okosok, akik mindig mindent a legjobban tudnak és próbálják kioktatni a másikat.
Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, csak próbálják mások kedvét is elvenni...
"
Te miről írsz? Ez a válaszod a kérdésre?
Én semmit nem kaptam tőle anyák napjára. A nagy fiam (6 éves) felköszöntött, a kicsi (11 hónapos) nem.
Ezzel szerintem semmi probléma nincs, nem vagyok az anyukája, a kicsi pedig majd csinál valamit, amikor már tud.
Ezen ne stresszelj, úgysem érhet a közelébe egy apától kapott csokor egy maszatos kis firkával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!