Ti hogy reagáltatok volna, ha az anyósotok egy jó nagy csokrot kap anyák napjára a férjetektől, ti meg egy szál virágot a kertből?
Örülj neki,nekem is ez volt az első anyák napján,és nem kaptam semmit,pedig a páromnak anyukám és anyósom is mondta,hogy legalább egy szál virágot adjon a gyerekkel.
Egyébként pedig valóban így volt tőle korrekt szerintem,mivel nem te vagy az édesanyja. Legalábbis ha nálunk így történt volna,abszolút jogosnak találtam volna. ÉS én örültem volna annak az egy szál virágnak a kertből is,ha kaptam volna.
Édesanyámnak, anyósomnak, nagymamáknak együtt vettünk cserepes virágokat, szóval tudom hogy elég drágák voltak.
Én most várom a kislányunkat (39. héten járunk, már nagyon kivagyok, igazán kibújhatna, én pl ezt szerettem volna anyáknapjára:D), nem tudtam hogy kapok e valamit, estig úgy tűnt hogy nem. Akkor elment, mondván dolga van, hazajött egy szál virággal. Szerintem cuki volt :) Miután rákérdeztem, mondta hogy tényleg akkor jutott eszébe, de a lényeg hogy eszébe jutott:)
Nálatok ilyen nem lehet?:)
Nekem egy 3 és 2 éves gyerkőceim vannak, nem kaptam a páromtól semmit, a gyerekek még ugye nem tudják, a nagyobbik is szeptemberben kezdi az ovit, majd jövőre kárpótol:)
Persze a párom az anyukáját felköszöntötte, nekem is jól esett volna a gyerekek nevében akár egy szál virág is:)
Szerintem örülj, hogy gondolt rád, látod rám nem gondolt, de nem csináltam belőle nagy ügyet:)
Persze vártam én is, de ha nem, akkor nem:)
Majd jövőre az oviban, az lesz a legnagyobb ajándék, mikor a pici fiam elmond egy versikét. Na, meg majdnem minden nap odajön hozzám a fiam, átölel és mondja, hogy szeret. Szerintem ez a legnagyobb ajándék:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!