Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hogy reagáltatok volna, ha...

Ti hogy reagáltatok volna, ha az anyósotok egy jó nagy csokrot kap anyák napjára a férjetektől, ti meg egy szál virágot a kertből?

Figyelt kérdés
Mert velem ez történt... És tudom, hogy a férjemnek fel se tűnt, de nekem ez volt az első anyák napja. Többet vártam. Kicsit csalódott vagyok.
2013. máj. 6. 17:45
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
27%
Ő az édesanyja, ez így van rendjén. Az én párom fagyizni hívott el vasárnap, (3. trimeszteres terhes vagyok) és mikor mondtam neki, hogy anyák napja van, és elfelejtettem anyukámat felköszönteni, nem reagált semmit. Nem is azért hívott el, mert anyák napja volt. Kb. fél percig mérges voltam rá, de aztán vettem pár mély levegőt. Végülis gondolt rám, és ez a lényeg. A férjed is gondolt rád, kaptál egy szál virágot a kertből :) Mi tagadás, engem is bosszantana, de hát mit is lehet tenni? Ha egyébként foglalkozik veled, és a szülinapodról is tudja, hogy mikor van, nem érdemes rá haragudni.
2013. máj. 6. 18:11
 12/29 anonim ***** válasza:
51%
Én értem a kérdező problémáját. Szerintem nem az bántja, hogy a férje nem köszöntötte meg anyák napján. A legtöbb helyen az apuka tanítja meg a gyereknek azt, hogy mi az anyák napja, és ezt már első alkalommal is el szokták kezdeni, és szerintem az bántja, hogy ekkora különbség volt a két köszöntés között. Én nem vártam semmit tavaly, mikor nekem volt az első anyák napjám, de nagyon jól esett, hogy a férjem csodaszép virággal készült az akkor egy hónapos kisfiunk nevében is. De kedves kérdező ne keseredj el, majd mikor a kicsi a saját szavaival köszönt fel, és rajzzal vagy bármi más aprósággal készül neked, az kárpótol mindenért.
2013. máj. 6. 18:12
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Nekem meg se fordult a fejemben h bármit is adjon 3 hónapos a kislányom majd amikor már érteni fogja h mi is ez együtt készülhetnek. Egyértelmű h az édesanyjának adott nagyobb csokrot. Meg azt nem értem miért a mennyiséget nézed? Inkább légy boldog annyival amennyid van. Mennyi idős a gyermeked? Ne aggódj ezen tényleg. Majd mikor már nagyobbacska lesz hidd el még meg is fogsz hatódni annyi szeretet kapsz majd anyák napjára :)
2013. máj. 6. 18:18
 14/29 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem, kaptál virágot. Szerintem úgy van rendjén, hogy a saját anyját köszönti fel ezen a napon az ember elsősorban. Ha majd nagyobb lesz a gyerek, akkor igen, a férjednek illik őt megtanítani, hogy mit kell ezen a napon csinálni, de most még kár így felfújni.
2013. máj. 6. 18:20
 15/29 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy időt szántatok ennek a kérdésnek a megválaszolására. A férjemet nagyon szeretem és az anyósomat is. Azt hiszem átértékeltem, és nektek van igazatok. Már az, hogy gondolt rám, az is sokat jelent nekem. A lepontozók meg menjenek a csudába!!!! Igenis hasznos válaszokat adtatok!
2013. máj. 6. 18:24
 16/29 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ez pici baba mellett nagyon erőltetett..., majd a gyermek megköszönt téged, amikor örömet akar szerezni neked, hálás és szeretne boldoggá tenni azzal, hogy megköszönt téged, ez az anyák napjának a lényege. Picur babától ez ugye még nem várható, férjed meg a férjed, nem a gyermeked. Nem értem, hogy ez miért ilyen nagy gond neked, talán más miatt eleve van benned sértettség, talán a hormonok, gondold végig mégegyszer!
2013. máj. 6. 18:26
 17/29 anonim ***** válasza:
49%
Ne foglalkozz a lepontozókkal az ő bajuk ha neked hasznos volt minden tanács annak csak örülünk :)
2013. máj. 6. 18:26
 18/29 anonim ***** válasza:
93%

Örülj neki,nekem is ez volt az első anyák napján,és nem kaptam semmit,pedig a páromnak anyukám és anyósom is mondta,hogy legalább egy szál virágot adjon a gyerekkel.

Egyébként pedig valóban így volt tőle korrekt szerintem,mivel nem te vagy az édesanyja. Legalábbis ha nálunk így történt volna,abszolút jogosnak találtam volna. ÉS én örültem volna annak az egy szál virágnak a kertből is,ha kaptam volna.

2013. máj. 6. 18:30
 19/29 anonim ***** válasza:
85%

Édesanyámnak, anyósomnak, nagymamáknak együtt vettünk cserepes virágokat, szóval tudom hogy elég drágák voltak.

Én most várom a kislányunkat (39. héten járunk, már nagyon kivagyok, igazán kibújhatna, én pl ezt szerettem volna anyáknapjára:D), nem tudtam hogy kapok e valamit, estig úgy tűnt hogy nem. Akkor elment, mondván dolga van, hazajött egy szál virággal. Szerintem cuki volt :) Miután rákérdeztem, mondta hogy tényleg akkor jutott eszébe, de a lényeg hogy eszébe jutott:)

Nálatok ilyen nem lehet?:)

2013. máj. 6. 19:02
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy 3 és 2 éves gyerkőceim vannak, nem kaptam a páromtól semmit, a gyerekek még ugye nem tudják, a nagyobbik is szeptemberben kezdi az ovit, majd jövőre kárpótol:)

Persze a párom az anyukáját felköszöntötte, nekem is jól esett volna a gyerekek nevében akár egy szál virág is:)

Szerintem örülj, hogy gondolt rád, látod rám nem gondolt, de nem csináltam belőle nagy ügyet:)

Persze vártam én is, de ha nem, akkor nem:)

Majd jövőre az oviban, az lesz a legnagyobb ajándék, mikor a pici fiam elmond egy versikét. Na, meg majdnem minden nap odajön hozzám a fiam, átölel és mondja, hogy szeret. Szerintem ez a legnagyobb ajándék:))

2013. máj. 6. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!