Ha az esti "nagy szopi" után elszívok egy szál cigit, az belefér?
nem fér bele !!!!!!!!!!!
akkor mindig ezt mondod majd..csak egy szál...
Na itt megint háború fog kitörni:))
Nem voltam erős dohányos ,és én is letettem mikor megtudtam hogy terhes vagyok.Viszont most már előfordult hogy éjszaka elszívtam egy szál cigit.Fektetés után,babóca már végigalussza az éjszakát.
Lehet megkövezni:D
aki dohányzott vagy dohányzik, úgyis azt fogja mondani a kérdezőnek hogy ez belefér,
sőt lepontoz majd azért, mert aki nem dohányzik tiltakozik a cigi ellen..
de végül is kérdező te tudod hol a határ,
itt úgyis vegyes válaszokat fogsz kapni..
Szerintem ezt csak az érti, aki dohányzott előtte. Elég nagy eredmény, hogy meg tudtad állni a terhesség óta, hogy nem gyújtottál rá. Én a helyedben most sem tenném, DE én sosem cigarettáztam, így nem tudom, hogy milyen lehet a leküzdhetetlen vágy egy szál cigiért.
Igazából jó lenne tudni, hogy mennyi idő után ürül ki a szervezetből, hogy ne jusson át a babádnak, de az a baj, hogy kevés helyen lehet őszintén kérdezni erről, mert hát úgy néznek az emberre, mint a véres rongyra. Talán google-ben keress rá, hogy cigaretta + szoptatás, hátha találsz valamit.
Gondolom sokkal károsabb lenne a babádnak, ha folyamatosan cigiznél, s mellette szoptatnál. Egészségesnek mindenesetre nem egészséges a babára nézve, de talán 1 szál nem is a világ.
Kevés válaszadótól fogod azt olvasni, hogy belefér, szóval önigazolást ne itt keress. Ettől függetlenül egy szállal nem fogsz ártani a babának, ez tény. Nem fog jól esni, büdösnek, erősnek fogod érezni, ez is tény. Utána viszont nagy valószínűséggel még jobban fogod kívánni...
Ez agyban dől el. Én pl. többek között azért nem tervezek több babát (2 gyerkőc már van), mert veszettül szeretek cigarettázni... Kibírom, hogy ne gyújtsak rá, éppen csak nagyon rosszul érzem magam olyankor, és egyfolytában hiányzik. H*lye nikotin... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!