Ha az esti "nagy szopi" után elszívok egy szál cigit, az belefér?
Persze, legjobb lenne egyáltalán nem rágyújtani, de most nem ez volt a a kérdés.
Van 0,1-es, régen ultra vagy extra light-nak nevezett alacsony nikotintartalmú cigi, és van pl. a barna Szofi vagy a piros Marlboro kb. 6-8x annyi nikotin, kátrány stb. tartalommal. Ha 1 szálat szív el a kérdező, az pár óra alatt ki fog ürülni a szervezetből és nem megy át a tejbe. Én 6 órát olvastam egy külföldi cikkben tavaly, de ott sem volt megadva, hogy ez pontosan milyen típusú cigire vonatkozik.
Szerintem az a nagyobb kockázat, hogy ha az a bizonyos 1 szál jól esik, akkor újra kell majd újabb szál, először csak napi 1, de a szoptatások után ugyanúgy visszaszokhatsz, pedig most tök jó lehetőséged lenne végleg leszokni.
Nem, ismerem a korlátaimat, gimis korom óta dohányoztam, tudom, hogy csak ez az egy szál kellene és utána megkönnyebbülnék és könnyebben kibírnám szoptatás végéig. Nem tudom miért, én így működök...
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!