Ha az esti "nagy szopi" után elszívok egy szál cigit, az belefér?
En dohanyoztam a baba elott (napi 1/2-1 doboz, 9 ev), aztan letettem. Neha baromira hianyzik, de megallom es nem gyujtok ra, mert:
1. Ha mar ennyi ideig kibirtam.. (terhesseg + 10 honap)
2. A kisertes csapdaja.. (csak meg egyet, egy utolsot, most idrges vagyok es azert, stb.)
3. A ferjem miatt (egyutt szoktunk le)
4. A gyerekem miatt (nem akarok dohanyos anyuka lenni, amikor meg szoptattam pedig a tejnek sem tett jot a nikotin,belekerul, megvaltoztatja az izet.. Tobbet er nekem a babam, mint a cigi)
Ettol fuggetlenul nem itelem el aki dohanyzik, mindenki maga hozza a sajat donteseit az eleteben, en igy dontottem, es baromi buszke vagyok magamra, hogy kibirtam es birom nelkule.
Ezt neked kell tudni, hogy neked belefér-e.
Én is dohányoztam a terhesség előtt, napi 1,5-2 doboz simán elment, egy buliban egy éjszaka alatt még több is... Amint pozitív lett a teszt, este még elszívtunk együtt közösen 1-1 szálat a párommal, én azóta sem. Pedig a fiam már 3 éves lesz. Nagyon büszke vagyok magamra, hogy így meg bírtam állni, pedig az elején veszettül hiányzott, voltak tragédiák is, mikor húúúúúúúú, de nagyon elszívtam volna egy cigit, de nem tettem, és már nem is bánom. Baromi drága is lett, meg ennyi idő után már nem is gyújtanék rá. Az árából inkább veszek gyümölcsöt, játékot a gyerekemnek, vagy félreteszem a számlájára.
Szerintem te már ezt eldöntötted.Rá fogsz gyújtani!!
Nem értem ha ennyire nem bírod minek szoptatsz?Létezik tápszer is.Jobb neki ha tápszert eszik nem a te nikotinos tejedet.Nem megbántani akarlak, de ne mérgezd szegényt ha már sajnos magadat igen..
Annyira szeretem, amikor sokan összekeverik a "Hasznos-Nem hasznos" válasz fogalmát az "Egyetértek-Nem értek vele egyet" fogalmával... Föltesznek egy kérdést. Válaszolok. Saját tapasztalatot írok le. Erre jön valaki, akinek az adott kérdésben saját tapasztalata nincs, legfeljebb csak véleménye van, és lepontoz... Ehhez én eddig csak a politika topicban voltam hozzászokva...
(De pl. ez a válasz a kérdés szempontjából egyáltalán nem hasznos. Mégsem ezért lesz lepontozva...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!