Lehet annak valami kovetkezmenye ha nem porszivozom ki kisfiam orrat?
Nem hinném, hogy baja lesz. Gondolj bele, régen nem volt orrporszívó, meg semmilyen porszívó. Hogy szedték ki anyáink, nagyanyáink? Sehogy. Ámbár érdemes kiszedni, mert a baba komfortérzete nagymértékben javul, ha kiszívod az orrából a trutyit, jobban kap levegőt, hamarabb gyógyul.
Az enyém is ordított, férjem lefogta, én kiszippantottam, pár pillanat az egész, utána sokkal jobban érzi magát.
Igaza van a barátnődnek, arcüreggyulladás vagy füllgyulladás lesz belőle.
Enyém is sír szívás közben, de ez csak 10-15 mp, ha fullgyuszija lesz, az 24 órát fog fájni és a hallása is károsodhat.
Fiam 9 éves egyszer sem porszívóztam az orrát, még kicsinek sem. Max kiszívtam az orrszívóval.
Soha nem volt, se fül, se arcüregygulladása, sőt beteg is ritkán volt.
Lányomnál sem használtam ,igaz ő még csak féléves múlt.
utolső előtti
Én sima kicsi orrszívóval szívom ki és nem orrszívó porszívóval, arra gondoltam.
És nem kiporszívózásnak hívom, mit a kérdezó, hanem sima orrszívásnak.
Mert sokan használják az orrszívó porszívót.
A párom is aggódik, meg anyósom amikor porszívózni kell a gyerek orrát.
De! Nézd meg ennek az orrszívónak a honlapját és részletesen le van írva, hogy miért jó.
Azonkívül az orvosok is ajánlják, és aki ezt nem ismeri elárulom, hogy az orrszívó kiképzése olyan, hogy leszabályozza a porszívó szívását, tehát sérülést vagy bármi fájdalmat nem okoz!
Én kipróbáltam, mielőtt a gyereken használtam volna, elárulom, hogy csikiz és nem fáj.
Mennyi idős a kicsi. Nekem azt mondta a dokinéni, hogy kb egy éves korukig, ha nincs is kiszívva rendesen akkor sem nagy baj, mert nekik még nincs arcüregük ahova lerakódjon a váladék. Ezt nem én mondom hanem a dokinéni.
Én azért kiszívtam mert nagyon zavarta, nem bírt aludni, nagyon náthás volt szegénykém. Lefogtam és kb két másodperc alatt kiszívta a poszívós orrszívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!