Első anyák napján titeket felköszöntött a babátok nevében a párotok/férjetek?
3 hónapos a lányunk,nekem is ez az első anyák napja.
Felköszöntött a párom,és nagyon jól esett.
De nem hagyományos virággal,hanem vörös rózsával,hogy éreztesse,mennyire szeret!
Boldoggá tett,nagyon! :)
Meglepett, nem gondoltam:-)
Na de lanyok lanyok, ha elvarjatok es rosszul esik a hianya, ugye Ti sem feletkeztek majd meg az elso vagy sokadik Apak napjarol sem??? talan az segitett,hogy en nem. akkor kinevetett, de talan most erett be s dolog gyumolcse:-)
ez az apák napja érdekes téma,nálunk a környezetben senki nem tartja...végülis az anyák napja a szülés,szoptatás,gondoskodás miatt lett,azért egy férfi nem csinálja uezt végig,persze nagyon fontos szerepük van,és nem is kicsinylem le őket,de a "kitaláló" sztem emiatt gondol az édesanyákra
végül az én férjem látta,h bajom van,és kiböktem,nagyon bűntudata volt,mert azt mondta,h gondolt rá,csak végül elfelejtette,aztán gyorsan elment szedni egy kis csokor margarétát...és persze 1000.szerre is megígérte,hogy figyelmesebb lesz,én meg megbocsátottam,mert bár nem szokása,pénteken csak úgy hozott egy csokor virágot.nálam ez évi statisztika..Valentin nap virág,évforduló semmi,nő-nap virág...végülis akkor nem is panaszkodhatom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!