Első anyák napján titeket felköszöntött a babátok nevében a párotok/férjetek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 06:24
21/37 anonim válasza:
Nem :(. Pedig mondtam neki, hogy jó lenne... Ez van.
22/37 anonim válasza:
Eddig még nem.Bár 2 napja még a névnapomkor sem köszöntött fel:(
23/37 anonim válasza:
Nekünk ez az első, és reménykedtem... Sőt lehet csúnya dolog, de elvártam. Pár hete apukám mondta is férjemnek h ezt úgy illik h ő lep meg a gyerek nevében. Annyira vártam. Nem is a csoki vagy a virág mkiatt... Csak az érzés... Bezzeg én tegnap 2 órát azon szöszöltem h anyósnak csináljak a gyerek lábnyomával só-liszt gyurmát, tehát feltűnhetett volna neki h nekem ez fontos ünnep.
24/37 anonim válasza:
Ez a 3. Anyák napjám, de semmi. Igaz, 3-án volt a névnapom, de az sem kavart nagy vizet. :( Picit szomorú vagyok, mert azért egy szál virággal hazaállíthattak volna, de hát ez van.
25/37 anonim válasza:
Én tavaly, az elsőre is kaptam a férjemtől virágot, és idén is, de idén már a fiam adta át! Olyan aranyos volt! :) Nagyon sajnálom, hogy nem minden apukának jut eszébe...
26/37 anonim válasza:
Hát az én férjem annyival elintézi hogy nem én vagyok az anyja minek köszöntsön meg. nem érti a lényeget... én meg őt nem értem :D
28/37 anonim válasza:
Nekem a férjem a kertünkből hozott 3 szál tulipánt, és oda adta az 1 éves kislányomnak,hogy adja át,nagyon jól esett. :)
29/37 anonim válasza:
Én a kedvenc Milka csokimat kaptam a férjemtől, jól esett, de nem vártam el. 9.5 hós a kislányunk.
30/37 anonim válasza:
Nekem is az első... Szóban meg is volt,hogy ez milyen fontos és majd megyünk veszünk nekem valamit anyák napjára... tegnap is azt mondta meg ma is.Elmentünk az anyját felköszöntötte,haza jöttünk és itt ülök a fotelban.Na,de nőnapra sem kaptam semmit,az kommunista ünnep azt mondta és húsvétkor sem locsolt meg.Na de látom nem én vagyok az egyetlen.Ezért sztrájkolok,nem főztem és nem beszélek.(legszivesebben kitépném a haját)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!