Első anyák napján titeket felköszöntött a babátok
nevében a párotok/férjetek?
11/37 A kérdező kommentje:
nálunk is ma van az első,és nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi lesz...az utóbbi időben eléggé elmaradt az ajándékozás a részéről,pl húsvét,az évforduló,vagy a szüléskor,ebből vitánk is volt.nem vártam akkor se nagy dolgot,de egy szál virág igazán jól esne vagy a fenti alkalmakkor jól esett vna. a családban ez nálunk szokás,és az övékben is,így nem is ismeretlen ez a dolog,meglátjuk mi történik.érdekelt másoknál hogy van ez,én várok-e túl sokat,de ezek szerint nem,szinte mindenkinek jól esne,csak hát a férfiak...
Első anyák napja van számomra, természetesen felköszöntött. :) Én is készítettem kis apróságot a dédinek, mamájának a fiam nevében.
2013. máj. 5. 07:35
én megmondtam már anno páromnak, hogy ha baba lesz, akkor szeretném, ha anyák napján "segítene" a gyereknek megtanítani, hogy ilyenkor mi illik. Szerintem a pasik nem mindig gondolják végig, hogy ilyenkor mit is kéne csinálni. Ha szeretnéd, hogy felköszöntsön akkor mond meg neki ne pedig csak várj, hogy akkor most lesz valami vagy sem. Sokkal célravezetőbb egy férfinál, ha nyíltan megmondod, hogy mit szeretnél.
2013. máj. 5. 07:46
Tavaly volt nekem az első anyák napja, én nem váram semmit, de a férjem vett a kisfiunk nevében 4 tő csodaszép muskátlit és el is ültette nekem :) idén sem számítok semmire sem, reggel már megölelgettem a kisfiam és ez is bőven elégé.
2013. máj. 5. 07:51
Igen, számomra az a meglepő, hogy van amelyik apuka ezt nem teszi. Még nőnapra is hoztak "együtt" virágot, és húsvétkor is együtt locsolkodtak. :)
És természetesen én is készítettem a nagyiknak meglepit, amit viszünk ma nekik.
2013. máj. 5. 07:52
16/37 A kérdező kommentje:
az lehet,h célravezetőbb,sőt biztos,de kérdem én,hol van már a romantika,a tisztelet,a kis kedveskedés,ha még azt is nekem kell mondani,hogy vegyen nekem virágot...akkor inkább nem kell..
ha apukám 37 év alatt sosem felejtett el vmi kis meglepit pl a házassági évfordulóra anyumnak,és amíg mi nem tehettük meg tesómmal mindig besegített az anyák napján is,akkor sztem ez neki is kutya kötelessége kellene,h legyen.főleg,hogy az ő apukája is ilyen,sőt...az ő apukája csomóx vesz ékszert az anyukájának,de mondjuk én ezt nem várom el.nekem az is jól esne,hogy megcsinálja a kis kézlenyomatát a gipszkiöntőbe,mert van olyanunk,de itt van a fiókban...
nekem is ez az elso:-) eddig a legnagyobb ajandekot kaptam Toluk: egyutt alszanak -ami ritka ilyen keson- en meg kavezhatok egy nyugisat a teraszon:-):-):-)
2013. máj. 5. 08:00
Most kaptam reggel virágot, 1,5 éves lányom adta át, tegnap együtt megvették, a mamánál hagyták és férjem ment érte kora reggel :)
2013. máj. 5. 08:06
2013. máj. 5. 08:08
igen,és a legszebb,hogy mi akkor még a kórházban voltunk:)(előtte két nappal született)Azóta is,minden évben.Én is úgy gondolom,h ez olyan dolog,amit apukának "kell" megtanítani
2013. máj. 5. 08:19
Kapcsolódó kérdések: