Hogy kell elaltatni egy 5 hónapost? Segítség!
Figyelt kérdés
Régen olyan szépen elaludt 8-fél9-kor, de pár napja lehetetlen elaltatni, pedig ma is fél 5 óta fent van.
Nézelődik, vigyorog, de ha egyedül hagyom az ágyban, üvölt, mint egy sakál nem hagyja abba.
Mellemen szokott elaludni, de most azt is csak tépi, játszik vele, az álmosság szikráját se látom.
Mit tegyek???
Ha ráüvöltök, vagy ráverek csak még jobban bőg, semmi nem segít, én pedig már legszívesebben kidobnám az ablakon tehetetlenségemben, teljesen kikészültem tőle idegileg!
Hogy kell elaltatni, mit tegyek, segítsetek kérlek!!!!
2013. máj. 3. 22:05
41/42 anonim válasza:
hűűű de durva, kérdező kérj valakitől segítséget. Ezt így ahogy van mondd el a gyerek apjának vagy bárkinek aki törődik veletek! Ők biztosan segítenek mindkettőtöknek.
42/42 ketteske válasza:
Én is kiborultam párszor, de nem voltak ilyen gondolataim, mint neked. Tényleg kérj segítséget, mert ezt így a gyk-n keresztűl nem fogod tudni megoldani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!