Hogy kell elaltatni egy 5 hónapost? Segítség!
Régen olyan szépen elaludt 8-fél9-kor, de pár napja lehetetlen elaltatni, pedig ma is fél 5 óta fent van.
Nézelődik, vigyorog, de ha egyedül hagyom az ágyban, üvölt, mint egy sakál nem hagyja abba.
Mellemen szokott elaludni, de most azt is csak tépi, játszik vele, az álmosság szikráját se látom.
Mit tegyek???
Ha ráüvöltök, vagy ráverek csak még jobban bőg, semmi nem segít, én pedig már legszívesebben kidobnám az ablakon tehetetlenségemben, teljesen kikészültem tőle idegileg!
Hogy kell elaltatni, mit tegyek, segítsetek kérlek!!!!
Hol van az apukája?
Kicsit át kéne tőled vennie, baromira nem jó, hogy ráversz (!!) az 5 hónapos babádra. Elhiszem, hogy nehéz, de inkább hagyd kicsit üvölteni a kiságyban, te meg menj ki a levegőre pár percre, mint hogy üsd. Ez nagyon durva...
Nem hasfájós? Hőmérséklet megfelelő? Mert nálunk pl millió fok van ettől a fülledt időtől, én sem tudok aludni.
Gondolom az evés, ivás, pelus része megvolt.
Segítséget várok, nem ítélkezést!
Még mindig itt matat az ágyamon, fogalmam sincs mit tegyek vele.
Front jönne, vagy mi lehet vele???
Sose volt eddig ilyen.
Próbálj meg lehiggadni, én elhiszem, hogy fáradt vagy már, nem könnyű egy kisbabával.
Esetleg próbáld meg babakocsiba tenni, és úgy tologatni, vagy ha bírod, akkor ringasd.
A lényeg, hogy a babáknál (és majd amikor már idősebb lesz, kisgyerek) meg kell teremteni az ellazulós állapotot. Neked kell ebben segíteni. De ha ideges vagy, akkor átveszik azt a felfokozott állapotot ők is.
Már nincs apukája :(
Ezért vagyok ki idegileg, nem ő tehet róla, de ez van.
Evett, melege sincs, hasa sem fáj, foga sem jön, nem tudom mi lehet a baj :((
Na az ilyen nőktől venném el a gyermekét meg mindenét ami van!
Mi az h ütöd az 5 hónapos babádat??? Milyen anya vagy Te???
Sokan sóvárognak egy babáért,gondját viselnék szeretnék,óvnák,neked van Te meg ütöd????
Az kéne h téged is jól elverjen valaki!!!
Nézz magadba,Te nem vagy anyának való ...
Elhiszem h feszült vagy,ideges...de egy GYERMEKET vállaltál nem halakat akikkel 'nincs' gond ....
Na most aztán ideges lettem!
Süllyedj el!!!
Fel tudsz hívni valakit? Pl anyukádat, barátnődet? Bárkit, aki kicsit is lenyugtat?
Mert neked is nagy szükséged lenne arra, hogy kicsit lehiggadj, a fáradtság nagyon ki tudja készíteni az embert, de ez neked sem jó, a babádnak meg főleg nem!
AZt honnan tudod hogy a foga sem jön? Van hogy még semmi nem látszódik de a baba akkor is érzi és cirkusz van. Aztán rá pár napra előbujik és rájön az anyuka hogy akkor ez lehetett az oka.
Még ha igy is éreznék hogy leegszivesebben kidobnám az ablakon akkor is szégyeneleném ezt leírni vagy kimondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!