Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell elaltatni egy 5...

Hogy kell elaltatni egy 5 hónapost? Segítség!

Figyelt kérdés

Régen olyan szépen elaludt 8-fél9-kor, de pár napja lehetetlen elaltatni, pedig ma is fél 5 óta fent van.

Nézelődik, vigyorog, de ha egyedül hagyom az ágyban, üvölt, mint egy sakál nem hagyja abba.

Mellemen szokott elaludni, de most azt is csak tépi, játszik vele, az álmosság szikráját se látom.

Mit tegyek???

Ha ráüvöltök, vagy ráverek csak még jobban bőg, semmi nem segít, én pedig már legszívesebben kidobnám az ablakon tehetetlenségemben, teljesen kikészültem tőle idegileg!

Hogy kell elaltatni, mit tegyek, segítsetek kérlek!!!!

2013. máj. 3. 22:05
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok "hasznos" tanácsot, igazán segítőkészek vagytok :(

Mit is vártam?

Én hülye azt hittem, hogy őszintén elmondhatom egy anonim oldalon mi fáj és segítséget kérhetek.., Buta voltam.

Köszönöm, nem kérek több "hasznos" választ, a negatív kritika meg egyáltalán nem hiányzik most nekem.

Örüljetek, hogy nem kell az én életem élnetek.

Szép estét mindenkinek!

2013. máj. 3. 22:21
 12/42 anonim ***** válasza:
89%
A Te életed gondjairól mit tehet az a pici????
2013. máj. 3. 22:23
 13/42 anonim ***** válasza:
100%

Dobbenet amit olvasok... :'( nagyon sajnalom a pici babadat h ilyen anyukaja van mint Te!!!!Nekem is egy 5 honapos kisfiam van de elobb vernek a falba vagy uvoltenek egyet torkomszakadtabol a masik szobaban.....de Őt soha de soha nem banatanam!!!!

Nem tehet semmirol...ha nem alszik 8 - kor akkor nem alszik vannak ilyen napok de ezert meg nem kell verni es kiabalni vele...hagyd az agyon had nyuglodjon farassza ki magat es hidd el el fog aludni....de ne usd meg es ne kiabalj vele tobbet kerlek...

2013. máj. 3. 22:26
 14/42 anonim ***** válasza:
94%
Te pedig örülj neki hogy megadatott az anyaság és van egy kisfiad. Vagyunk itt páran akiknek sok éve nem teljesül ez a vágyunk.
 15/42 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de szerintem a világ egyetlen problémája sem mentség arra, hogy egy öt éves kisbabára ráversz vagy ráüvöltesz...
 16/42 anonim ***** válasza:
100%
öt hónapos, bocsánat, de nagyon felkavart a kérdés...
2013. máj. 3. 22:27
 17/42 anonim ***** válasza:
92%

Elítélem a verést, nem csak 5 hónapos, de 5 éves, 15 éves stb korban is. Nem megoldás.

DE. Ez az anyuka itt totál ki van készülve, hulla fáradt és egyedül van. Azzal, hogy most mindenki lecseszi, csak idegesebb lesz, ez jót tesz a babának szerintetek? Amint végre alszik pár óránál többet, már ő is bánni fogja, de most neki is és a babának is nyugalom kellene, hát ebben nem sokat segítettetek...

Le lehetett volna holnap is b*szni, igazatok is lenne, én sem vernék rá sosem a babámra, de most segítséget kért, valószínűleg most jobban fel van hergelve.. ez jó lesz a babának?

Aki meg azt írta, hogy mások hiába várnak babára. Már ne is haragudj, de attól, hogy neked nem jön össze, ő nem lesz se kipihentebb, sem nyugodtabb. És arról sem tehet, hogy neked nem sikerül.

2013. máj. 3. 22:35
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon remélem hogy ez kamu kérdés, mert előre lehet sejteni hogy erre sokan ugrani fognak..

Ha tényleg segítség kell, akkor a véleményem ez:Ezt szülés utáni depressziónak hívják és elég elég komoly dolog.A babádnak semmi baja, csak megérzi azt hogy ideges vagy. A legjobb amit tehetsz ha áthívsz valakit,barátnőt,anyukádat,akárkit,és orvosi segítséget kérsz. Ezzel nem szabad játszani..

2013. máj. 3. 22:41
 19/42 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Átérzem a helyzeted,igaz az enyém még csak 4 hós,de ő se alszik.Fürdés után van hogy éjfélig!!! fent van ,és nem hajlandó aludni.Olyankor fent vagyok vele.

Nekünk a zene vált be,de komolyan.Kapcsolj neki be zenét,tegyél be egy cd-t,ami megy folyamatosan.Vedd a karodba,és sétálj vele,közben menjen a zene.Nekünk bevált.

30 perc alatt elaszik.

A többihez pedig nem szólnék hozzá,nincs jogom ítélkezni!!

2013. máj. 3. 22:59
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Egy anonim oldalon leírod igen, hogy neked mi fáj. Abba nem gondoltál bele, hogy a kicsidnek meg az fáj, hogy megvered? Remélem, hogy a picikéd el tudott aludni. És kérlek ne bántsd őt, hisz ő nem tehet semmiről, nem tudja magát megvédeni. Szeresd, ringasd, simogasd, csak szépen kérlek ne kiabálj rá, és ne verd!!!
2013. máj. 3. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!