Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy kell elaltatni egy 5...

Hogy kell elaltatni egy 5 hónapost? Segítség!

Figyelt kérdés

Régen olyan szépen elaludt 8-fél9-kor, de pár napja lehetetlen elaltatni, pedig ma is fél 5 óta fent van.

Nézelődik, vigyorog, de ha egyedül hagyom az ágyban, üvölt, mint egy sakál nem hagyja abba.

Mellemen szokott elaludni, de most azt is csak tépi, játszik vele, az álmosság szikráját se látom.

Mit tegyek???

Ha ráüvöltök, vagy ráverek csak még jobban bőg, semmi nem segít, én pedig már legszívesebben kidobnám az ablakon tehetetlenségemben, teljesen kikészültem tőle idegileg!

Hogy kell elaltatni, mit tegyek, segítsetek kérlek!!!!

2013. máj. 3. 22:05
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
*citromfű akart lenni
2013. máj. 4. 13:44
 32/42 A kérdező kommentje:

Citromfű! De jó ötlet, köszi!!!

Amúgy már 1,5 órája alszik, ez nem normális...

2013. máj. 4. 13:56
 33/42 A kérdező kommentje:

Ja, nem változott semmi az elmúlt pár napban, bár mióta rosszul alszik, azóta kezdett oldalirányban elmászkálni az ágyában.

Már meleg van, nem altatom hálózsákban, nincs ami megfogja a lábát.

De itt az a bökkenő, hogy el se jutok odáig, hogy letegyem az ágyába aludni, mert hiába szoptatom meg, nem alszik el.

Remélem beválik a kamilla.

2013. máj. 4. 13:58
 34/42 anonim ***** válasza:
Nàlunk is volt egy ilyen idoszak, èn lekapcsoltam a villanyt ès mellè fekudtem, a sotètben nem "màszkàlt" el ès kb fèl òra alatt elaludt.
2013. máj. 4. 14:06
 35/42 anonim ***** válasza:

Bocs,hogy ezt írom,de szerintem kezeltesd magad, nem rosszból írom,de ez nem normális dolog,amit leírtál meg amit csinálsz azzal a szegény 5 hónapos kicsi babával. Én szégyellném magam!

TÜRELEM!!!!!!!

2013. máj. 4. 14:13
 36/42 A kérdező kommentje:

Én nem szégyellem, hanem büszke vagyok magamra....

De bírom mikor csak kritizálni tudnak az emberek meg jó tanácsokat osztogatni, mintha magamtól nem tudnám mi a helyes!

2013. máj. 4. 15:38
 37/42 anonim ***** válasza:
Szia.Remélem javult valamit a helyzet alvás téren.Én még a viburcol kúpot tudom ajánlani,nekünk bevált.Lehet,hogy már belül mocorognak a fogacskák,és azért nem tud aludni,az alvás hiányától pedig csak nyűgösebb lesz.A másik tippem nekem is a mozgásfejlődés lenne.Nálunk most van ez az időszak,és nagyon nehéz.Szerencsés vagyok,mert van segítségem,egyedül biztosan nehezen bírnám.Igazán nem bántani akarlak ezzel,de szerintem kérj segítséget,mert ez nem megoldás.Egyik barátnőm volt úgy,hogy inkább elment a háziorvosához,hogy írjon neki valami gyógyszert ,mert nincs semmi türelme a gyerekkel.Ez nem szégyen,csak időben cselekedj.Kitartást neked,és próbálj meg sokat kint lenni vele a levegőn,nagyokat sétálni.
2013. máj. 4. 15:56
 38/42 anonim ***** válasza:
82%

"mintha magamtól nem tudnám mi a helyes":

"Ha ráüvöltök, vagy ráverek csak még jobban bőg"

" legszívesebben kidobnám az ablakon"

Igen ez valóban helyes dolog!!!

2013. máj. 5. 13:36
 39/42 anonim ***** válasza:
71%
és még kiírja, h nem szégyelli magát... :/
2013. máj. 5. 14:57
 40/42 anonim ***** válasza:
84%

Te komolyan büszke vagy arra, hogy képes vagy megütni egy 5 hónapos kisbabát?

Megáll az eszem, hogy még téged sajnálgatnak itt, meg ajánlgatnak neked citromfű teát a kis megfáradt lelked ápolására... Aztán ha valami tragédia történik (bár az már önmagában tragédia, amit te művelsz), akkor mindenki fel van háborodva, hogy miért nem tett senki semmit. Gondolok itt az éhen halt másfél éves kisfiúra. Lehet ő is nehezen aludt el, a környezetében meg a sok okos nő az anyuka buksiját simogatta, hogy milyen nehéz lehet neki...

2013. máj. 8. 07:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!