Hogy kell elaltatni egy 5 hónapost? Segítség!
Régen olyan szépen elaludt 8-fél9-kor, de pár napja lehetetlen elaltatni, pedig ma is fél 5 óta fent van.
Nézelődik, vigyorog, de ha egyedül hagyom az ágyban, üvölt, mint egy sakál nem hagyja abba.
Mellemen szokott elaludni, de most azt is csak tépi, játszik vele, az álmosság szikráját se látom.
Mit tegyek???
Ha ráüvöltök, vagy ráverek csak még jobban bőg, semmi nem segít, én pedig már legszívesebben kidobnám az ablakon tehetetlenségemben, teljesen kikészültem tőle idegileg!
Hogy kell elaltatni, mit tegyek, segítsetek kérlek!!!!
Citromfű! De jó ötlet, köszi!!!
Amúgy már 1,5 órája alszik, ez nem normális...
Ja, nem változott semmi az elmúlt pár napban, bár mióta rosszul alszik, azóta kezdett oldalirányban elmászkálni az ágyában.
Már meleg van, nem altatom hálózsákban, nincs ami megfogja a lábát.
De itt az a bökkenő, hogy el se jutok odáig, hogy letegyem az ágyába aludni, mert hiába szoptatom meg, nem alszik el.
Remélem beválik a kamilla.
Bocs,hogy ezt írom,de szerintem kezeltesd magad, nem rosszból írom,de ez nem normális dolog,amit leírtál meg amit csinálsz azzal a szegény 5 hónapos kicsi babával. Én szégyellném magam!
TÜRELEM!!!!!!!
Én nem szégyellem, hanem büszke vagyok magamra....
De bírom mikor csak kritizálni tudnak az emberek meg jó tanácsokat osztogatni, mintha magamtól nem tudnám mi a helyes!
"mintha magamtól nem tudnám mi a helyes":
"Ha ráüvöltök, vagy ráverek csak még jobban bőg"
" legszívesebben kidobnám az ablakon"
Igen ez valóban helyes dolog!!!
Te komolyan büszke vagy arra, hogy képes vagy megütni egy 5 hónapos kisbabát?
Megáll az eszem, hogy még téged sajnálgatnak itt, meg ajánlgatnak neked citromfű teát a kis megfáradt lelked ápolására... Aztán ha valami tragédia történik (bár az már önmagában tragédia, amit te művelsz), akkor mindenki fel van háborodva, hogy miért nem tett senki semmit. Gondolok itt az éhen halt másfél éves kisfiúra. Lehet ő is nehezen aludt el, a környezetében meg a sok okos nő az anyuka buksiját simogatta, hogy milyen nehéz lehet neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!