Miért kell a babát külön szobában altatni? A szeparációs szorongással nem lehet ez összefüggésben?
Ki mondta, hogy kell?
Inkább sokan arra voksolnak, hogy együtt alszanak a kicsivel nem is csak egy szobában,de egy ágyban is.
A szeparációt is mindneki másképp éli meg, van aki ugyanúgy altatja tovább a babát, van aki ilyenkor átmegy hozzá,, vagy áthozz magához...
Kinek hogy jó
sokan leszóljátok azokat akik nem tudnak még vécére sem menni a baba miatt... nem is értem. Itt a legtöbben az anyákat hibáztatjátok, azt meg elfelejtitek hogy a gyerek is van. Nem minden szoktatás kérdése. Szerintem.
A gyereknek is van személyisége! A felnőttek közt is van aki szereti a társaságot, van aki nem. Van aki felnőttként is ragaszkodik, van aki nem.
Van gyerek aki igényli az szülei jelenlétét, van amelyik eljátszik egyedül is. És van hogy felborul az egész és megfordul. Ahogy nőnek úgy változnak.
Az én lányom egész eddig egyedül aludt, most hajnalban odajön hozzánk. sosem aludt köztünk eddig. Sajna még nincs külön szobája mégis elvolt. Most nincs el.
én is külön aludtam, de mentem az anyuékhoz is. Ők sem szoktattak az ottalvásra.
A szeparációs szorongás meg hozzátartozik a fejlődéshez.
Mint minden mást ezt is meg kell tanulni, hogy anya az nem én vagyok, és ha nem látom is ott van.
11:08-nak.
Szeparációs szorongás van.Ha a te babádon még nem jelentkezett,lehet hogy csak később fog.
IHT-idegen helyzet teszt 1 év körül végzik ezt a tesztet mert ilyenkor nagyon erős a szeparációs szorongás,szerintem jobban jársz ha utánna olvasol mi az hogy megfelelően készülhess rá.
Valamint ezt ajánlom figyelmedbe.
gondolom ettől baromi okosnak érzi magát mindenki, hogy ilyen kifejezést használ:DDD szeparációs szorongás.. :DDD
annyira röhejesek vagytok:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!