Muszáj a babák holmiait kivasalni? Vegyek vasalót?
Figyelt kérdés
Nincsen vasalónk, most vagyok 29 hetes. Szerintetek vegyek?2013. ápr. 19. 20:14
11/30 anonim válasza:
én néhány hónapos koráig vasaltam a ruháit, nagyon kicsi volt a szekrény, és így jobban össze tudtam tömöríteni. a textil pelenkákat vasaltam, amíg használtuk (kb 6 hónapos koráig). egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy mikor még vasaltam a ruhákat, azok puhábbak maradtak.
13/30 anonim válasza:
Én sem vasaltam a kiss ruhákat simán betettem szárítógépbe,ment egy fél órát és szép simk lettek a ruhák.
14/30 anonim válasza:
na jo azért nehogy már ne férjen bele az a vasalás a baba mellett az életedbe?a magas hőfokon mosott ruha méggyüröttebb...azért egy csecsemőnek illenék vasalni...nem is értem a kérdést de néhány választ sem.az a baba néha alszik is ,nem ?talán vasalj akkor
15/30 anonim válasza:
Lehet,hogy én mániás vagyok,de én még mindig vasalok neki mindent,pedig 7 hónapos múlt.Igaz a mi ruháinkat is vasalom,valahogy jobban szeretem így.Szerintem vegyél vasalót,mert néhány hónapig biztos kelleni fog.Te se szeretnél gyűrött pelust tenni a feje alá,a bacikról nem beszélve.
16/30 anonim válasza:
Nem muszáj. Ha eddig megvoltál vasaló nélkül és nem akarsz venni, akkor ne vegyél. Mondjuk biztos lesz olyan, aki azt fogja mondani, h muszáj még a zoknikat is vasalni 18 éves koráig, de ne higgy nekik, semmi se fog történni, ha nem vasalod ki a babaruhákat :)
17/30 anonim válasza:
Ha sporolni akartok az áramon szerintem akkor ne vasaljál:)
18/30 anonim válasza:
A babaruhákat 6 hetes korig vasaltam, a pelenkákat viszont mindig vasalom, mert nagyon gyűröttek. (Amúgy a mi ruháinkat én sem szoktam vasalni, csak 1-2-t kell.)
19/30 anonim válasza:
Amíg picik voltak a gyerkőcök, mindent vasaltam (elsőnek még a télikabátját is, amilyen gyagya voltam; a másodiknak már eleve csak azt, ami a bőrével érintkezett). Aztán szépen elmaradtak a vasalások, másra ment az idő.
Most azt vasalom, ami gyűrött. De ennek nincs köze az életkorhoz.
20/30 anonim válasza:
Szia! Én a kislányom minden egyes ruháját kivasaltam születése előtt. De, amikor megszületett, rájöttem. hogy arra már nem igazán lesz időm, mert egy babával a nap 24 órájában foglalkozni kell. Abszolút nem szoktak gyürödtek lenni a ruhái, sem a textilpelenkái, nem lenne időm vasalni, mert 2 nap alatt egy halomnyi ruha gyűlik össze, fél napom rámenne, ha még vasalnom is kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!