Nagyon korai lenne 31 hetesen kimosni, kivasalni a baba ruháit, ágyneműjét?
Miért lenne korai? Én a legelején csináltam meg mindent, akkor nagy hassal már nem kellett se vásárolni, se pakolni. A huszonötödik hétre kész volt a szoba, szekrények bepakolva.
Én a saját mosóporunkkal mostam (Persil) de az első évben öblítő nélkül.
egyáltalán nem korai:)))
Én nem használok a babának öblítőt. Úgyis kivasalom a cuccát és az érzékeny bőre minél kevesebb kozmetikai meg egyén kémiai cuccokkal érintkezik, annál jobb. (a gyerekorvos kifejezetten mondta, hogy az első 2-3 hónapban nem használjak öblítőt. Most 3 hónapos, de továbbra se fogok, nem hiányzik)
Szia !
Szeritem elkezdheted a babaszobát rendezni mert nagy pocakkal csak nehezebb lesz :)
Én a pici ruháik folyékony Persil sensitivvel fogom mosni és fehér sensitiv ( lenor,coccolino ) öblitőt használok majd hozzá.
Boldog babavárást!
28 hetes kismami
Szia!Én a 20.héttől vásároltam ruhákat, és kaptam is.Folyamatosan mostam és vasaltam, mivel nem bírom elnézni, ha sok a mosnivaló és "koszosan" sem akartam betenni a szekrénybe.29 hetesen vettük meg az ágyneműt, már azt is kimostam és kivasaltam, és betettem egy nagy szatyorba, hogy ne porosodjon.Inkább folyamatosan teszem rendbe a baba dolgait, mert nagyobb hassal már nem sok kedvem lesz, és még pluszba rátesz a forróság is.
Én Ariellel mostam ki mindent, remélem nem lesz rá allergiás.Öblítőt nem használok, mert engem még a leggyengébbnek mondott is kiüti a bőröm.
Kellemes babavárást!
29hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!