Az örökbeadásnak vannak következményei?
Nem vagyok jogász, de szerintem ez a megfogalmazás nem a te esetedre vonatkozik. Ettől függetlenül kérdezz meg szakembert. Úgy gondolom, hogy inkább add örökbe a babádat, lehet, hogy neked nagyon fog fájni, de a babának esély az életre.
Off:
Ami fura, ha valaki itt azt mondja, hogy abortuszra készül, akkor mindenki javasolja neki, hogy adja örökbe, az örökbeadónak pedig, hogy végeztessen abortuszt.
Utolsó kommentelő: nem szép dolog, de a magzathoz még nem kötődöm annyira, mint az öt hónapos öcsémhez. Még nincs igazi kapcsolat köztünk, hiszen csak 6 hetes,kérlek! Az is lehet, hogy elvetélek, mint két éve... Viszont az öcsémet naponta látom, nevelgetem, etetem, pelenkázom... Azért van különbség a kettő között.
És köszönöm a kommented, rendesen 'belémtapostál'. Ha vetetek, nem jó, ha örökbe adom, nem jó, akkor?
Semmi rosszindulat nem volt abban amit írtam, de ha kihordod a babát, akkor nagyon fogsz hozzá kötődni, és ő nem a testvéred lesz, hanem a saját babát...
Persze az abortusz más, lehet hogy rossz lesz kicsit, de jobb mint az örökbe adás, jelen esetben...
Eszemben sem volt beletaposni a lelkedbe.. csak mielőtt döntesz, jól gondold át a dolgaidat, mert az élet hozhat meglepetéseket...
24 hkm
Akárhogy is döntesz, mindenféleképpen nehéz döntés lesz.
1. Ha az abortuszt választod, azt csak te tudhatod, hogy lelkileg meg tudsz-e birkózni vele. Ha igen, akkor ezt válaszd.
2. Ha megtartod, és örökbe akarod adni, készülj fel rá már most, hogy lehet, képtelen leszel rá. 9 hónapig benned növekszik. Látni fogod az ultrahangon, a vizsgálatok miatt. Akkor is, ha nem akarod. Hallani fogod a szívverését. És megszülöd.
3. Ha megtartod, és felneveled, anyagi nehézségek közé kerülhetsz. Gondolom, ettől félsz.
És egyáltalán nem biztos, hogy anyukáddal történik valami. Vagy ha igen, de az is évek múlva (reméljük, soha). Akkor pedig más lesz az anyagi helyzetetek.
Egy biztos, ez nem olyan döntés, amit egyedül kéne meghoznod. Persze tiéd a végső szó, de előbb beszéld meg pároddal, anyukáddal, párod szüleivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!