Milyen következményei lesznek ennek?
Szerintem senki nem nevet ki , becsülendő hogy nem segélyért állsz sorba.
Biztos lesznek jobb időszakok , ha vele vagy akkor szeresd és legyél ott 100%ban.
Nagyon nehéz lehet Neked, Nektek! De szerintem is nagyra becsülendő, hogy dolgozol, ráadásul kemény melód van!
A jövőben ha esetleg lesz kilátás belföldi melóra, többet tudsz majd a családoddal lenni! Ha pedig nagyobb lesz a gyerkőc, biztosan megérti.
Le a kalappal!
Biztos nehéz lehet neked, föleg szülés után 3 hónappal már mentél vissza dolgozni ezt lelkileg és testileg is óriási erö kelett és ezért büszke is lehetsz magadra!
probáld igazitani egy kicsit a melo idön hogy 2 hét kiküldetés 1-2 hét otthon munkáltatodal beszéld meg megérti a dolgot
Én melót váltanék... inkább laposra húznám a nadrágszíjat, de csak saját városbeli melót vállalnék, amíg pici a gyerek. Akár wc pucolást is..
Baja nem lesz a bébinek, mert apa szeretgeti, de valószínű hozzá fog jobban kötődni. Ha a baba kislány, akkor lehet gond később az anyai azonosulással,, nemi szereppel.
Szerintem próbálj meg körülnézni, biztosan van valami megoldás.
Szerintem a kérdező nem véletlenül kamionozik, hiszen azt legalább megfizetik és megélnek valahogy. A wc pucolásból szerinted meg lehet élni? Nem azért, mert lenézem a takarítónőket, hiszen fontos a munkájuk, de anyagilag nem megbecsült és nem lehet belőle egyedül fenntartani egy családot!
Kedves kérdező, minden tiszteletem a Tiéd, hogy ezt a férfias munkát elvállaltad a családodért! Sok sikert kívánok a továbbiakban, reméljük, hogy hamarosan belföldi munkád is lesz, amiből fenn tudod tartani magatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!