Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen következményei lesznek...

Milyen következményei lesznek ennek?

Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki de én Kamion sofőr vagyok és nő. Viszont szültem és kb 3 hónap múlva vissza jöttem dolgozni. Ez nem belföldi hanem külföldi jövős menős meló. Igy a gyerekkel párom van. Alig ismer engem a gyerek. Ami néha bánt néha nem. Párom beteg így ő nyugdíjas. Nem élnénk meg ha nem csinálnám ezt.
2012. szept. 5. 22:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi probléma ezzel. Ő így is úgyis otthon van persze, hogy ő marad otthon a babával.
2012. szept. 5. 22:31
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senki nem nevet ki , becsülendő hogy nem segélyért állsz sorba.

Biztos lesznek jobb időszakok , ha vele vagy akkor szeresd és legyél ott 100%ban.

2012. szept. 5. 22:34
 3/24 A kérdező kommentje:
Csak tudjátok, olvasok itt mindig mindent, általában a baba kategóriát elkerülöm. De ezt a kérdést nem tudtam máshova feltenni. Nagyon rossz nekem ez. Főleg ha bele bele olvasok egy egy kérdésbe, hogy etetésben kérnek tanácsot vagy pelenka ügyben.... Én ezekről semmit nemtudok. Néha úgy érzem beleőrülök.
2012. szept. 5. 22:36
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehéz lehet Neked, Nektek! De szerintem is nagyra becsülendő, hogy dolgozol, ráadásul kemény melód van!

A jövőben ha esetleg lesz kilátás belföldi melóra, többet tudsz majd a családoddal lenni! Ha pedig nagyobb lesz a gyerkőc, biztosan megérti.

Le a kalappal!

2012. szept. 5. 22:46
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért belemerülhtesz ezekbe Te is és ha otthon vagy akkor ugyanúgy "főállásban" babázhatsz ,nem kell hogy kimaradjon az életedből
2012. szept. 5. 23:24
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Biztos nehéz lehet neked, föleg szülés után 3 hónappal már mentél vissza dolgozni ezt lelkileg és testileg is óriási erö kelett és ezért büszke is lehetsz magadra!

probáld igazitani egy kicsit a melo idön hogy 2 hét kiküldetés 1-2 hét otthon munkáltatodal beszéld meg megérti a dolgot

2012. szept. 6. 08:35
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem lesz a gyereknek ugyan annyi szeretetet kap a te gyereked is szerintem csak nálatok fordítva van, apa van a gyerekkel. Így szokja majd meg ennyi. Becsüllek mert ilyen nehéz munkát bevállaltál a családodért.
2012. szept. 6. 09:38
 8/24 anonim ***** válasza:
41%

Én melót váltanék... inkább laposra húznám a nadrágszíjat, de csak saját városbeli melót vállalnék, amíg pici a gyerek. Akár wc pucolást is..

Baja nem lesz a bébinek, mert apa szeretgeti, de valószínű hozzá fog jobban kötődni. Ha a baba kislány, akkor lehet gond később az anyai azonosulással,, nemi szereppel.

Szerintem próbálj meg körülnézni, biztosan van valami megoldás.

2012. szept. 6. 09:46
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező nem véletlenül kamionozik, hiszen azt legalább megfizetik és megélnek valahogy. A wc pucolásból szerinted meg lehet élni? Nem azért, mert lenézem a takarítónőket, hiszen fontos a munkájuk, de anyagilag nem megbecsült és nem lehet belőle egyedül fenntartani egy családot!

Kedves kérdező, minden tiszteletem a Tiéd, hogy ezt a férfias munkát elvállaltad a családodért! Sok sikert kívánok a továbbiakban, reméljük, hogy hamarosan belföldi munkád is lesz, amiből fenn tudod tartani magatokat!

2012. szept. 6. 10:54
 10/24 anonim ***** válasza:
37%
Előző, nem kértem kommentet a véleményemhez, ne haragudj! Továbbra is a gyereknek szüksége van az anyukájára is, és mindent meg kell próbálni, hogy több időt lehessenek együtt. Nem tudom, te mit szóltál volna, ha gyerekként az anyukád állandóan távol lett volna.
2012. szept. 6. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!