Milyen leszek később, ha most 18 évesen szinte mindent
elfojtok magamban? Mik lesznek ennek a következményei?
Figyelt kérdés
Az van, hogy senki sem kíváncsi a véleményemre, tehát megtartom magamnak. Ha ideges vagyok, magamban dühöngök, mert tudom, csak rosszabb lesz, ha elkezdek üvöltözni. Általában fújtatok egy nagyot, és "magamba zárkózom".
Lesz egyszer egy nagy dührohamom, vagy több??? Félek...
2012. jún. 22. 13:42
1/7 anonim válasza:
Nem inkább betegségeid lesznek és alattomban állsz bosszút, úgy, hogy esetleg akit érint, nem is tudja, kitől származik a bosszúállás. Íg yis lehet élni, de az is lehet, hogy később megtanulod kiadni magadból, sporttal, egyéb tevékenységgel levezetni.
2012. jún. 22. 13:49
2/7 anonim válasza:
Az elején nagyon ideges düh kitöréseid lesznek,hogy téged senki nem hallgat meg,meg hogy neked senki sem hisz.Aztán persze mivel még mindig senki sem hisz neked ezért még kielégítetlen leszel,legalábbis a kommunikációdat illetőleg.Ha továbbra is csak magadban forrongsz akkor elképzelhető hosszú távon szervi bajok is ,az egészséged romlása,ilyen jelekkel tudat téged a szervezeted hogy valami nincs rendben az életedben.Aztán a félelem eluralkodik rajtad és olyan szintre jutsz lelkileg,hogy már csak szakember segíthet rajtad.
2012. jún. 22. 13:52
3/7 Pietrosol válasza:
Szia!
Mi az,hogy senki nem kíváncsi a véleményedre?A családod vagy a baráti társaságod?
2012. jún. 22. 14:06
4/7 A kérdező kommentje:
Jó családom van és jó barátaim. De ha például mesélek valamit nekik (akár a véleményemet egy dologról) látom, ahogy elfordulnak és mással foglalkoznak.Ezért inkább nem is próbálkozom vele, én mindenkit meghallgatok, rám senki sem kíváncsi. Sz@r érzés, de elfogadtam. Jah, és nagyon ritkán sírok, kb 5 évben egyszer. Mindig elnyomom magamban, azt mondom magamnak, hogy egy ilyen korú ember nem sír, és hogy aki sír, az gyenge (tudom, hülyén hangzik) . És a furcsa az, hogy ha más sír, azzal semmi bajom, vigasztalom, ha kell, ott vagyok mellettük, meghallgatom őket, csak magamnak nem engedem meg ezt a "luxust".
2012. jún. 22. 15:41
5/7 gelazso válasza:
Itt megírhatod a véleményedet.
Az okos ember néha megtartja magának a véleményét.
Vannak akiknek sok mindenröl nincs véleményük.Az még rosszabb.
2012. jún. 22. 23:46
6/7 anonim válasza:
látod rajtuk,hogy nem érdekli őket a véleményed és azért inkább elhallgatsz??hát én azt mondom mondd csak tovább a mondandódat! :)Nekem is voltak ilyen gondjaim,de aztán gondoltam,hogyha beleviszek egy kis poénkodást a beszédembe,akkor megnevettetem az embereket és így meg fognak szeretni,figyelni fognak rám.Részben bevált,van aki rájött milyen jófej vagyok és összebarátkoztunk.Egyszer anyummal meg a hugommal néztük a tv-t mindenki punnyadt én meg gondoltam magamban,mekkora lenne már ha mindegyik reklámhoz hozzáfűznék valamilyen negatív véleményt...senki nem szólt közbe én meg olyan jól elvoltam :D (tudom idiótán hangzik)ne akarj mindig másoknak megfelelni elég ha magadnak sikerül:)
2012. jún. 29. 21:42
7/7 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy én is nagyon jófej vagyok, szerintem és mások szerint is. Értem a poént és én is elsütök jópárat, megtudom nevettetni az embereket.
De annak mi értelme van ha mondom és mondom, de senki nem figyel rám? Akkor inkább beszélek magamban, ugyanott vagyok! Nem vagyok befelé forduló, az emberek úgy gondolják, hogy minden oké velem, hogy én sosem vagyok szomorú, mert kifelé azt mutatom, hogy nincs problémám. Eléggé összetett ez a dolog, nehéz megmagyarázni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!