Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen következményei lesznek...

Milyen következményei lesznek ennek?

Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki de én Kamion sofőr vagyok és nő. Viszont szültem és kb 3 hónap múlva vissza jöttem dolgozni. Ez nem belföldi hanem külföldi jövős menős meló. Igy a gyerekkel párom van. Alig ismer engem a gyerek. Ami néha bánt néha nem. Párom beteg így ő nyugdíjas. Nem élnénk meg ha nem csinálnám ezt.
2012. szept. 5. 22:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja csak a több időn nem vesz neki ételt és nem lesz az Anyukával töltött időből étel. Komolyan néha mintha valami állom világba élnének itt az emberek.
2012. szept. 6. 13:33
 12/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, köszönöm, én is valami hasonlót szerettem volna írni. Egyetértünk!
2012. szept. 6. 13:37
 13/24 anonim ***** válasza:
45%
Azért van még más munka is a kamionozáson kívül. De igazatok van. Valóban jobb anya nélkül felnőni, mint éhen halni. Én biztos, hogy megpróbálnék más állás után nézni, de ez én vagyok.
2012. szept. 6. 13:45
 14/24 A kérdező kommentje:
Na itt vagyok csak most is úton vagyok. Nehogy azt hidd hogy nem néztem más munka felé.... De ahol mi élünk az szinte egy falu. Legközelebbi munkalehetőség 130km-re van. Amilyen munkát kaptam volna és amennyit fizettek volna elvitte volna az úti költség. És így hogy én úton vagyok, sem élünk nagy lábon. Ennél már nem lehet laposabbra húzni magunkat. Minket is elért ez a hitel mizéria és épp hogy megélnek az otthoniak. Most jelenleg, úgy vagyok a cégnél illetve úgy maradhattam hogy pattanok amikor hívnak. Legutóbb családi rendezvényről indultam el mivel akkor telefonáltak. Nem hitték hogy a gyerek szülése utána is mobilis leszek és most szerintem ezt tesztelik. Én meg egyenlőre állom a sarat és idegbeteg leszek. Azt mondták ha kell a munka ne nyávogjak (nem mintha az a tipus lennék) Most egyébként 17 hónapos a lányom és a nevemen szólít. Ez volt az álmom hogy anya legyek és hogy anyának szólítsanak. Ez sajnos elment... :'( Nos én erre lennék kíváncsi hogy mi lesz így, hogy fog felnőni? Én már csak mindig Ildi leszek? :'( Ildi aki enni ad :(
2012. szept. 6. 14:31
 15/24 anonim ***** válasza:
76%

Sajnos én is csak azt tudom mondani, hogy ÉN munkát váltanék.

Sőt ez tuti lepontozás lesz,mert nyers leszek, de ha én tudtam volna azt hogy a gyermekemet csak néhanapján láthatom, mert van egy nyugdijas párom akire anyagilag nem számíthatok,és nekem mennem kell "éjtnappalá" téve, hogy enni adjak neki, hogy nem lehetek vele, hogy nem altathatom, hogy nem szagolhatom meg amikor felébred, hogy nem vehetem ki a kádból amikor alaposan lecsutakoltam, hogy nem moshatom meg a rizsecske fogait, hogy nem nevethetek vele, hogy nem láthatom fejlődni, nem láthatom okosodni, akkor én bizony erősen elgondolkodtam volna, hogy KELL E NEKEM AZ A GYEREK?

Az én anyám ugyanezt csinálta mint Te, csak ő vendéglátózott.

Emlékszem amikor nagyobb voltam, olyan 4-6 éves, emlékszem azokra az estékre amikor egyedül kellett elaludnom, emlékszem mennyire mardosott a magány, mennyire hiányzott anya. Milyen rossz volt, hogy sulekzdéskor ott volt mindenki anyukája, csak az eyém, anyák napján apám volt ott, mikuláskor nagyanyám, soha nem láttam anymat. Elteltek az évek, megöregedett, meghalt. Megsirattam, a mai napig hiányzik,de az egész életemet körül lengi az anya hiánya. Ma már csak annyit tudnék neki mondani: Többet kellett volna együtt lennünk, anyu.

2012. szept. 6. 17:23
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Szólítsátok egymást Apának Anyának és a gyerek is úgy fog.
2012. szept. 6. 17:29
 17/24 TKI Ibolya ***** válasza:
48%

15-ös válaszolónak teljesen igaza van.Nagy úr a szükség de vannak dolgok amiket nem lehet vissza hozni ilyen az anyához való ragaszkodás és kötődés!

3 gyerekem van és mi sem élünk nagy lábon de soha nem tudtam volna a gyerekeimet napokra otthon hagyni.

Becsülendő,hogy dolgozol és gürizel a családodért de ezen akkor kellett volna elgondolkodni amikor még nem volt baba.

Mert igen is megsínyli a gyerek mert jó szerivel nincs is anyukája nem ismeri igazán és pont ezért nem szólít anyának.Persze egy apa is eltudja látni a gyereket és szereti is de az anyai szeretetet semmi nem pótolja.

Engem nagyon bántana a dolog és nem is értem amit írtál a kérdésedben,hogy néha bánt néha nem?!

2012. szept. 7. 22:17
 18/24 aronog ***** válasza:
Egy nagyon közeli ismerősöm az, akinek az édesapja dolgozott ugyanúgy, ugyanazért, mint Te és nagyon jó apa-lánya kapcsolat van köztük. Nemrég született meg az első gyermeke és csak akkor tudtam meg, hogy mennyire hiányozhatott neki az apukája, amikor sírva kérte az férjét, hogy az ő gyereküknek ne kelljen nélkülözniük majd az apjukat soha, mint ahogy neki kell...pedig akkor már felnőtt nő volt. Szóval nagyon kemény dolog ez, de nem harag alakul ki a gyerekben vagy ellenszenv, hanem egy óriási nagy űr, amit semmi sem képes betölteni. Bocsánat, ha nem segítettem, de őszinte akartam lenni.
2012. szept. 7. 22:46
 19/24 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Én sem bántani akarlak, teljesen ilyen jellegű tapasztalatom nincs, de egy dolgot tudok: az élet túl rövid ahhoz, hogy a fontos dolgokat tartósan mellőzzük az életünkből. Gondold végig, mi a fontos: a szeretet, hogy normális életed legyen, vagy a pénz... Nem azt mondom, hogy azonnal add fel a munkádat, de én bizony erősen gondolkoznék, hogy hogyan tudnék váltani, és több időt tölteni a gyermekemmel.
2012. szept. 8. 07:25
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, hogy ha a férjed beszél rólad, akkor nem anyát mond a picinek, hanem a neve? A gyerek úgy szólít, ahogy tanulja.
2012. szept. 8. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!