Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen következményei lesznek...

Milyen következményei lesznek ennek?

Figyelt kérdés
Ne nevessetek ki de én Kamion sofőr vagyok és nő. Viszont szültem és kb 3 hónap múlva vissza jöttem dolgozni. Ez nem belföldi hanem külföldi jövős menős meló. Igy a gyerekkel párom van. Alig ismer engem a gyerek. Ami néha bánt néha nem. Párom beteg így ő nyugdíjas. Nem élnénk meg ha nem csinálnám ezt.
2012. szept. 5. 22:26
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Azért az aki azt tanácsolja, hogy váltani kell az tök könnyen mondja. Mai világban örülni kell, ha az embernek van munkája amit hellyel közzel jól megfizetnek. Nem lehet ugrálni össze vissza, hogy én most másik állást akarok.

Azért mindenkinek joga van a saját gyermekhez.

Szerintem az, hogy téged a neveden szólít az azért lehet, mert nem Anya-ként hív a gyerek előtt a párod. A lányom előtt én Anya vagyok ugyan ő még nem beszél de amikor mondom, hogy kér anya egy ölelést akkor megteszi.

Kérd meg a párodat, hogy Anyának hívjon, hogy a gyermeked megszokja.

Próbálj vele a leghasznosabban tölteni az idődet amikor vele vagy.

Tudom rossz lehet, hogy nem vagy vele nap mint nap, de azért lássuk be az Apák is hasonló cipőben szoktak járni. Valakinek el kell tartania a családot, de ennek ellenére az Apukákat is szeretik a gyerekek és mégis tudják, hogy ők kicsodák.

2012. szept. 8. 13:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Pécs messze lenne dolgozni? Nem tudom, hol laktok.
2012. szept. 8. 21:23
 23/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem fogok munkát váltani. Sajnálom a kialakult helyzetet de a szeretetemtől nem fog jól lakni a gyerek. Ha én nem dolgozok éhen halunk. És ez nem vicc. Párom alig kap valamit. A családi és a gyes amennyi, hát nem tűr nyomdafestéket amit írnék. Szóval szenvedek tovább hogy így nő fel a gyerekem de legalább felnő mert kap enni, orvosságot stb.....! Köszönöm utolsó, de Észak Kelet Magyarországon élünk. És a biztosat a bizonytalanra nem váltanám le szívesen. Most jelenleg 230e-et keresek. Amiből 120-at levesz a bank. :D Kérdezem én? Hol kapok én ennyit? Szóval köszönöm a válaszokat.

Üdv.: Ildi

2012. szept. 8. 21:32
 24/24 TKI Ibolya ***** válasza:
Igazán nem is értem minek tetted fel a kérdést? Szerintem te már rég döntöttél magadban.
2012. szept. 15. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!