Hogy lehetne ezt túlélni?
A történet röviden annyi,hogy külföldön élünk párommal és a fiúnkkal.Most megyünk először haza,az első szülinapjára,igy rokonok,barátok körében fogunk lenni 2-3 hétig.Ami nem is baj,mert örülök neki,csak hát páran vannak akik 'mindent tudnak' a gyereknevelésről.Kijelentették már,hogy készitsem fel magam,hogy bizony a gyerek el lesz kényeztetve addig és majd ők megveszik neki azokat a dolgokat amit mi nem.Pl.csokik és majd ők főznek neki,persze olyan dolgokat amit ő még nem eszik és nem is szabadna ennie.Nagyon szeretném problémamentesen eltölteni ezt a kis időt a családdal de igy hogy lehetséges?Nem értem miért nem értik meg amikor mondtam nekik,hogy ezt bizony mi nem szeretnénk és nem fogjuk engedni.A másik fő problémám az,hogy mivel igen régóta egyedül élek,mármint szülői házból hamar elköltöztem igy mindig egyedül döntöttem a dolgokról,szüleim sem szóltak bele igazából és igy szoktam meg.Erre jönnek ezekkel a dolgokkal,főképp párom rokonairól van szó és nem szeretnék rosszban lenni velük,de a természetemből adódóan ha valaki beleszól az életembe akkor nem tudom a fülem mellett elengedni hanem visszaszólok.Viszont az egész társaság sértődékeny.Ti mit tennétek?
Elnézést ha hosszúra sikeredett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!