Mennyire jó napirend ez egy 4 hónapos babának? Tippek?
Ikreim vannak, szóval kicsit nehézkes kialakítani két babának ugyanolyan napirendet, ezért vagyok rá kíváncsi, hogy másnál hogy működik.
Szóval reggel 8 körül kelnek, 8.30-kor szopiznak, aztán elvannak kb. 9.40-ig. Akkor kiviszem őket a babakocsiba, ahol elalszanak, és kisebb-nagyobb megszakításokkal alszanak 12.00-ig. 12.30 körül szopiznak, és újra elvannak. 14.00 körül lefektetem őket az ágyukba, de ilyenkor már csak fél órát alszanak és fent vannak. Innentől szórakoztatni kell őket 16.00-ig, amikor újra szopiznak, majd megint alszanak egy fél órát. Nagyjából 17.00-tól. 17.30-tól aztán már alig lehet bírni velük, nagyon nyűgösek, még kézben is nyűgösködnek, nemhogy, ha leteszem őket. 19.30-kor fürdetés, szopi és 20.30 körül alvás. Hajnalban 2.00 körül kelnek még egyszer szopizni, aztán alszanak reggelig. Mennyire normális, hogy ilyen keveset alszanak délután? Egyszerűen sehogy nem tudom rávenni őket, hogy hosszabban aludjanak.
Kitartás jól csinálod.Később még jobban belerázódsz.
Gratulálok a két babához:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!