Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2,2és fél hónapos babátok...

2,2és fél hónapos babátok hány óránként szopizik? Beállt már nálatok valamilyen napirend? Este mikor alszik el?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
az enyém 2 és fél hónapos, tápszeres. napközben 4óránként eszik, este 8kor fekszik és éjszaka csak egyszer hajnali 1 és 2 közt ébred, majd alszik reggel 7ig.
2013. márc. 12. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Az enyém igény szerint szopizott, nagyon sűrűn egész nap. Nem is néztem az időt, amikor kérte, adtam neki. Jó sok tejem volt, hízott is ezerrel :).
2013. márc. 12. 19:10
 3/6 anonim ***** válasza:

Azt hogy rendszerben neveled vagy ígény szerint azt neked kell eldöntened!

Nekem is nehéz döntés volt én a rendszer mellett döntöttem, és nem bántam meg nagyon kiegyensúlyozott a babám, nálunk az események egymás utáni sorrendje vált be nem az időrend (habár ez kb ugyanabban az időben fog zajlani fél-fél óra eltéréssel) 5 hetes volt a babám amikor 1 hét alatt beállítottam a rendszert, azóta tolódtak az időpontok, viszont most lesz 6 hónapos és még mindig szopik (Az igény szerint - pártolók- majd azt mondják hogy elmegy a tejed... )szóval még mindig szopik, eset fél 9től reggel 7 - fél 8 ig alszik tovább nem hagyom akkor már felkeltem :) Fejni szoktam még 11 éjfél körül amikor lefekszem,... sokkal nehezebb volt így mint mindig cicire tenni éjszaka, inkább fejtem ha úgy gondoltam hogy kevesebb a tej...

2013. márc. 12. 21:01
 4/6 frászkarikaborsó ***** válasza:
2-3 óránként, napi 6-8szor evett, éjjel egyszer kelt enni ennyi idősen. Napirend még most sem állt be, 4 hós már elmúlt. Még mindig ez van, kivéve hogy már néha átalussza az éjjeleket, de most újabban megint kel.
2013. márc. 12. 21:36
 5/6 anonim ***** válasza:
nagyjából 3 óránként eszik. éjszaka is kel. :)
2013. márc. 13. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
kisfiam 8 hetes,nappal elég sűrűn kér(2-2,5 óra),ha épp nem alszik,igény szerint,délután még sűrűbben,éjjel meg két óránként,kicsit sem vagyok fáradt :) este fél 9-9körül alszik el!
2013. márc. 13. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!