2,2és fél hónapos babátok hány óránként szopizik? Beállt már nálatok valamilyen napirend? Este mikor alszik el?
Azt hogy rendszerben neveled vagy ígény szerint azt neked kell eldöntened!
Nekem is nehéz döntés volt én a rendszer mellett döntöttem, és nem bántam meg nagyon kiegyensúlyozott a babám, nálunk az események egymás utáni sorrendje vált be nem az időrend (habár ez kb ugyanabban az időben fog zajlani fél-fél óra eltéréssel) 5 hetes volt a babám amikor 1 hét alatt beállítottam a rendszert, azóta tolódtak az időpontok, viszont most lesz 6 hónapos és még mindig szopik (Az igény szerint - pártolók- majd azt mondják hogy elmegy a tejed... )szóval még mindig szopik, eset fél 9től reggel 7 - fél 8 ig alszik tovább nem hagyom akkor már felkeltem :) Fejni szoktam még 11 éjfél körül amikor lefekszem,... sokkal nehezebb volt így mint mindig cicire tenni éjszaka, inkább fejtem ha úgy gondoltam hogy kevesebb a tej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!