Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha marad a napirend akkor...

Ha marad a napirend akkor hogy fog kinézni a hozzátáplálás?

Figyelt kérdés

A hónap végén lesz 4 hónapos kisfiam.

így eszik:reggel fél8,aztán fél12, 3 óra,6,aztán 8-negyed9.

Hozzátáplálást 4 hónaposan szeretném kezdeni.

A kérdés az lenne, ha marad ez a napirend(már pedig remélem marad)akkor nem baj, ha nincs meg a "klasszikus" felállás?

Tehát van reggeli(szopi),fél12kor ebéd,aztán ébredés után3kor gyümi,6kor mondjuk adnék neki tejpépet,este szopizna.

Tudom,még odébb van mire idáig eljutunk,csak gondoltam megkérdezem.

2013. márc. 13. 22:11
 1/4 kíváncsicska ***** válasza:
Elviekben maradhat.De az esti 6-os etetésnél majd kiderül elég lesz-e a pép.De ez tényleg hosszú idő míg idáig eljutsz vele.Kb nálunk is így áll össze az étkezés, csak már szopi nélkül, mert 15 hós :D
2013. márc. 13. 22:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Azért remélem hogy marad a napirend,mert a "nagy" tesó napirendjéhez igazodunk,ő 2 éves.

De akkor nem baj,ha nincs meg a reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsi felállás,hanem délután kapja a gyümit is?

2013. márc. 13. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem,hogy az elején ennyi mindent helyettesitenél már.Egyébként szerintem jó amit leirtál,bár én pépet nem adnék neki,mert túl édes.
2013. márc. 14. 05:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Ja nem egyszerre gondoltam:)Szép fokozatosan.
2013. márc. 14. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!