Szerintetek ez a beosztás jó?
Figyelt kérdés
Mivel a babám (5 hónapos) eszik almát, ő.barackot, répát, s.tököt, céklát, krumplit, és már tejpépet is, ezért úgy gondoltam, hogy változtatunk a mostani beosztáson.
Eddig mindig uzsonnára kapta a főzeléket vagy a gyümit egy kis tápszerrel, mert délután értem jobban rá, délelőtt nekünk főztem, ebéd után több időm volt...
Szóval úgy gondoltam, hogy most így osztanám be:
- reggel tápszer
- tízórai tejpép gyümivel
- ebéd tápszer
- uzsonna főzelék (+ egy kis tápszer)
- vacsi tápszer.
Egyenlőre nem akarok mást kóstoltatni vele, szokja meg jobban ezeket az ízeket. Ha betölti a 6 hónapot, akkor ebédidőben akarok vele kóstoltatni másfajta zöldségeket.
Szerintetek jól gondolkodom vagy ti másképp csinálnátok?
2012. okt. 11. 14:43
2/2 anonim válasza:
Szerintem is teljesen jó így. Én babám is 5 hónapos. Nálunk annyi a különbség, hogy tízóraira csak gyümölcsöt kap, ezért nálunk ebédre kapja a főzeléket és annyi tápszert, amennyit még megiszik utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!