Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Szerintetek ez a beosztás jó?

Szerintetek ez a beosztás jó?

Figyelt kérdés

Mivel a babám (5 hónapos) eszik almát, ő.barackot, répát, s.tököt, céklát, krumplit, és már tejpépet is, ezért úgy gondoltam, hogy változtatunk a mostani beosztáson.

Eddig mindig uzsonnára kapta a főzeléket vagy a gyümit egy kis tápszerrel, mert délután értem jobban rá, délelőtt nekünk főztem, ebéd után több időm volt...

Szóval úgy gondoltam, hogy most így osztanám be:

- reggel tápszer

- tízórai tejpép gyümivel

- ebéd tápszer

- uzsonna főzelék (+ egy kis tápszer)

- vacsi tápszer.

Egyenlőre nem akarok mást kóstoltatni vele, szokja meg jobban ezeket az ízeket. Ha betölti a 6 hónapot, akkor ebédidőben akarok vele kóstoltatni másfajta zöldségeket.

Szerintetek jól gondolkodom vagy ti másképp csinálnátok?

2012. okt. 11. 14:43
 1/2 anonim ***** válasza:
jó így
2012. okt. 11. 14:45
 2/2 anonim válasza:
Szerintem is teljesen jó így. Én babám is 5 hónapos. Nálunk annyi a különbség, hogy tízóraira csak gyümölcsöt kap, ezért nálunk ebédre kapja a főzeléket és annyi tápszert, amennyit még megiszik utána.
2012. okt. 12. 05:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!