Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Autóban előre kötni a gyereket?

Autóban előre kötni a gyereket?

Figyelt kérdés
Másfél éves és nagyon rosszul van utazás közben és már ezt is megpróbáltuk, így van el a leghosszabb ideig, de úgy tudom nem szabad, de mi van ilyenkor?

2013. márc. 28. 22:43
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Eddig a férjem vezetett és mögötte volt bekötve hátra, ha én vezettem szintén, de a tükörből kukkoltam, de érdekes módon, ha én vezetek nem nagyon nyafog, lehet van benne egy adag kényesség is, de próbáltam fokozatosan szoktatni, hogy előre ülök és addig sírt, míg el nem hányta magát. de azért valóságosan rosszul is van, nem mindig csak az ülésben való ülés az oka.

De most át kötöttem hátul a másik oldalra és az anyós ülésnek levettem a fejtámláját, hogy jobban bámészkodhasson, de nem lett sokkal jobb.

Gondoltam, hogy veszek egy kényelmesebb ülést. BeSafe-re gondoltam, most Römer King van.

Lehet fel íratok valamit a dokival.

2013. márc. 29. 23:24
 22/22 anonim ***** válasza:

ez a szabály megváltozott.

Utazhat elöl, de tudni kell, hogy az a legkevésbé biztonságos hely.

2013. ápr. 2. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!