Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hagytátok sírni a babáitokat?

Ti hagytátok sírni a babáitokat?

Figyelt kérdés
7 hetes kisfiam szinte egésznap nem alszik ha dajkálom azért nem mert nézelődik ha le rakom azért nem mert nincs kezemben.... Ma le raktam kipróbáltam a "hagyom sírni modszert 2-3 perc múlva csend lett. De még is annyira kegyetlennek érzem magam
2013. márc. 27. 19:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
61%

Azt meg pont te mondod meg kinek mihez van joga, ugye? Ehhez neked nincs jogod. :D

7 hetesen és amúgy sem hagynám/tam sírni. Ma mindhárom a saját ágyában alszik, teljesen jól. Én is kegyetlennek érezném magam a helyedben.

A kisbaba első fél évében alakul ki a kötődés, majd a második félévben rögzíti magában. Ekkor még nem is beszélünk hisztiről.

2013. márc. 28. 08:18
 22/27 anonim ***** válasza:
Szerintem egyébként senki nem beszélt hisztiről, de mindegy. Könnyű a másikat kegyetlennek nevezni névtelenül.
2013. márc. 28. 11:15
 23/27 anonim ***** válasza:
79%

1, a hiszti az én mondanivalómban volt, nem idéztem

2, a kérdező mondta, hogy kegyetlennek érzi magát, nem mondtam, hogy az, csak azt, hogy én is így éreznék. Azt hiszem komoly szövegértési problémákkal küzdesz, ennyit a vitáról.

2013. márc. 28. 11:47
 24/27 anonim ***** válasza:
Egyébként nem vagy kegyetlen, kérdező. Remélem te nem értetted félre.
2013. márc. 28. 11:48
 25/27 anonim ***** válasza:
Én nem vitázom veled, nekem ennyit nem ér az egész, plusz úgysem értenéd amit mondok. Szép napot.
2013. márc. 28. 12:20
 26/27 anonim ***** válasza:
79%

20as válaszra:

minden baba egyforma, az egyetlen kommunikációs lehetőségük a sírás. Azt hiszem senki sem szereti azt, ha beszél, könyörög valakinek, az pedig rá sem néz és ott hagyja. A babák is ezt érzik, csak fokozottabban.

Gabka77 véleménye bár nyers, de igaz. Azt nem kétlem, hogy az anyák 90 százaléka jót akar a gyerekének, de nem kell védeni mindet ám, mert vannak szadista, önimádó, egoista, lusta disznók, akik nem úgy gondolkodnak, mint te vagy más. Van, akit nem izgat a baba sírása, se az, hogy azzal halálra rémíti a gyermekét, a kényelme mindennél előrébb való.

2013. márc. 28. 17:42
 27/27 anonim ***** válasza:
Nem szabad sokaig sirni hagyni a babat, mert fajni fog a hasa szegenynek. Rossz hozzaallas hagyni hogy sirjon, mert ,,el lessz kapatva.,, egy ilyen kicsi baba nem sir ok nelkul. Lehet hogy ehes faj a hasa vagy csak igenyli az anyukajat.
2013. ápr. 4. 23:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!