Ti hagytátok sírni a babáitokat?
Azt meg pont te mondod meg kinek mihez van joga, ugye? Ehhez neked nincs jogod. :D
7 hetesen és amúgy sem hagynám/tam sírni. Ma mindhárom a saját ágyában alszik, teljesen jól. Én is kegyetlennek érezném magam a helyedben.
A kisbaba első fél évében alakul ki a kötődés, majd a második félévben rögzíti magában. Ekkor még nem is beszélünk hisztiről.
1, a hiszti az én mondanivalómban volt, nem idéztem
2, a kérdező mondta, hogy kegyetlennek érzi magát, nem mondtam, hogy az, csak azt, hogy én is így éreznék. Azt hiszem komoly szövegértési problémákkal küzdesz, ennyit a vitáról.
20as válaszra:
minden baba egyforma, az egyetlen kommunikációs lehetőségük a sírás. Azt hiszem senki sem szereti azt, ha beszél, könyörög valakinek, az pedig rá sem néz és ott hagyja. A babák is ezt érzik, csak fokozottabban.
Gabka77 véleménye bár nyers, de igaz. Azt nem kétlem, hogy az anyák 90 százaléka jót akar a gyerekének, de nem kell védeni mindet ám, mert vannak szadista, önimádó, egoista, lusta disznók, akik nem úgy gondolkodnak, mint te vagy más. Van, akit nem izgat a baba sírása, se az, hogy azzal halálra rémíti a gyermekét, a kényelme mindennél előrébb való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!