Mikortól kellene felhúzni neki a kisbőrt?
Figyelt kérdés
8hónapos a kisfiam, és az érdekelne, hogy mikor kellene a kis kukiján a bőrnek mozogni? attól félek mindig hogy letapad meg ilyenek. rendesen pisil meg nem fáj de még nem mozog neki rajta a bőre. tapasztalat? köszönöm2013. márc. 25. 10:18
11/17 anonim válasza:
Fontos, hogy születése után felhúzzuk, mert azoknál akik rendesen megcsinálják, sokszor letapad az alja. A fiam 8 éves. Születése óta mindig lelkiismeretesen, rendesen ki lett tisztítva, de így is egy kis bőr letapadt és fel kellett tépni. De ez még mindig jobb, mintha az egész le lett volna ragadva. Biztos van olyan orvos, aki ellenzi ezt, de több, aki támogatja. Annyit kell húzni rajta, amennyit enged, erőltetni nem szabad. Ha később probléma lesz vele, úgy oldják meg, hogy egy érzéstelenítőt rákennek, majd egy ruha kertészkesztyűvel letépik. A fiamnak borzalmas volt utána. Valami speciális krémmel kellett kenni, amíg gyulladt volt. Azóta nincs probléma
12/17 A kérdező kommentje:
tegnap már megkértem az apját is hogy nézze már meg, mert ö azt mondta nem kell még ezzel foglalkozni (van már egy nagy fia) erre kiderült számára is hogy semmit nem moccan a bőre, épp annyi kis luk van amin a pisi kifér de a kis makkja nem . Most kicsit "erősebben" húzogatom neki, mint ahogy eddig, de hát ha minden nap húzogattam eddig miért nem sikerült? vagy ez lehet h egyén függő és később nyílik neki ki? nem fáj neki ha húzom úgyhogy szerintem nincs még baj, a doktornő meg azt mondta amit itt páran hogy amíg engedi a bőr addigi húzzam :-S mikor lesz ebből gond? most várjam meg...megőrülök
2013. ápr. 3. 09:56
13/17 anonim válasza:
naponta húzkodd ... én apa vagyok, és átérezve, hogy fájhat neki nem mertem húzkodni ... a feleségem simán elintézte egy hét alatt mindkét fiunknál :) ... le volt tapadva, az első teljes hátrahúzáskor vérzett is kicsit de a baba nem is sírt tőle
14/17 A kérdező kommentje:
oh szegény, azért nem lehetett könnyü.
2013. ápr. 3. 10:31
15/17 A kérdező kommentje:
és peluscserénél is vagy csak1x a fürcsinél?
2013. ápr. 3. 10:32
16/17 anonim válasza:
pelus cserénél finoman, hogy szokja, de csak ha van idő rá, nem kapkodva, fürcsinél "durvábban"
17/17 A kérdező kommentje:
értem és köszönöm
2013. ápr. 3. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!